![]() |
Re: Vw Polo - DDBig
:-Pinseamna ca ii destept banda aia
a iesit super consola asa trasa in folie,tu ai lipit ?cam cat costa doar pt consola centrala? |
Quote:
|
Quote:
|
Felicitari domnu' bigu. Spor la munci. Sper sa ne vedem al Cluj !
|
2 Attachment(s)
scurt pe 2: locu 1 @ spl challange mini 1000
still 2 come.... |
Felicitari pentru rezultate domnule!
Tine-o tot asa! P.S.: Cornel ce a facut? |
multumesc !
cornel din pacate nu a putut ajunge, sper sa ajunga la finala nationala cu alta incinta momentan ii lipseste susrsa de curent cu desavarsire... s-au instalat traseele de +, acum da 146.7-8 fara bube pe incinta actuala, sa vedem daca e timp pentru alta. o sa-i fac un topic separat zilele ce urmeaza tu de ce nu ai venit? |
dupa anul competitional 2009 , am tras linie si am spus in felul urmator:
CNCA: @SQ - (cea mai frumoasa etapa de sq la care am participat, unde bataia a fost pe locul 3 intre mine si Ovidiu, dupa Albert si Ceachi(loc 2 si 1), deci am ocupat locul 3(la mustata :) ) @SPL : loc 3 maxi 3000 139.9; loc 1 mini 1000 143.?; (nou record) loc 1 mini 1000 144.3 (nou record) loc 1 mini 1000 144.9 (nou record) EMMA : (din pacate nici la ora asta nu stiu de ce am fost mutat la alte grupe fata de cele la care am fost incadrat in prezenta mea) deci: SQ: loc 2 grupa ??? SPL : loc 1 grupa ??? In concluzie , acest an competitional a fost unul bun pentru mine, mi-am facut noi prieteni, rezultatele au fost la nivelul asteptarilor (daca mai era o etapa saream si de 145 :) poate chiar mai mult pt ca rezerve erau destule si setupuri de care nu am avut timp sa ma ocup ) , pentru anul competitional 2010 nu m-am gandit inca la o grupa de spl dar la sq e clar.... unlimited. Tin sa multumesc lui Claudiu (SoundCustoms) pt sprijinul acordat ! |
Quote:
Bravo domnu`, felicitari pe 2009 :lol: |
12 Attachment(s)
lista modificarilor continua, chiar daca au fostfacute cu ceva timp in urma si numa acum m-am trezit sa le prezint:
-bord imbracat in piele -husa schimbator din piele -fete de usi imbracate in piele -ornament bord stanga + dreapta (acele etajere) imbracate in piele -plafon plusat cu puf negru -montat tot interiorul negru mai putin scaunele fata (inca nu am gasit ce-mi tb ca sa le schimb) -aplicare pe incinta "banda de decibeli :))))) " Pe lista de lucruri ce mai trebuie facute mai sunt o gramada... |
Felicitari pentru rezultate !
Beau o bere in cinstea : "aplicare pe incinta "banda de decibeli":))))) Sa ne vedem la anu' cu cat mai multi decibeli. |
Quote:
|
frumoase rezultate obtinute anu asta...sa le vedem pe cele din 2010:D
si spor la treaba in continuare |
DB tape....hmmm:lol:,frumoase modificari ,si volanu ar arata bine in piele cu cusaturile rosii,spor la treaba si bafta!!
|
si eu zic ca o sa arate mai bine cel de golf5 gti :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:21. |
- Copyright 2026 4Tuning