![]() |
Re: My Volf - 1.8 20vT - NT-89-HAI
Nu mai are mult si e gata ...bafto delodeloo Ionut ! :D
|
...dupa cum a zis si valex..:)
|
Bafta multa in finalizarea proiectului! Eu am trecut deja prin asa ceva si stiu ce inseamna. Oricum, senzatia pe care o ai cand o scoti la prima tura, e incomparabila. Uiti de toate noptile nedormite, de nervi, stres sau alte probleme avute pe parcurs. Daca te pot ajuta cu sfaturi sau alte probleme,astept pm.
|
Bravo,ma bucur ca ai urcat motorul sus.
Dar trebuie sa te hotarasti - vrei power - uita jantele si configuratia de 9 j pe spate si chamber- pierzi cel putin 15 caluti. - vrei sa arate bine masina in ansamblu - ai investit prea multi bani ca sa pui un motor mai mare. Consumul in oras pana in 80-90 km/h este de -10 litri - VARA - 12 litri - Iarna Consumul in oras condus sportiv - 14-16 l Consum extra urban - pana in 100 km / h - 10 litri - peste 140 km/h - 13-16 litri Asta e consumul normat de mine pe masina mea. Inca o data felicitari. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Masina a facut aproape 1000 de km cu noul motor...merge foarte bine:)pe weekend o sa trag si cateva poze mai detaliate sa mai invie si topicul asta:)
Ca noutati RS-urile sunt la vanzare :cry: ...cine e interesat are link mai jos |
Quote:
:woowoo::woowoo::woowoo: cam asa eram cand am vazut cum merge masinuta ... We are proud of you Jhonny Boy ! :D |
Quote:
1.Din cauza ET-ului(chiar si cu regaurirea fuzetei e prea mic) 2.Latimea jantelor spate,ca sa nu atinga in amortizor/arc(asta daca et-ul este corespunzator)si sa nu fie prea iesite in exterior,trebuie sa fie 9J. Bafta! |
Quote:
ms la fel si tie |
Am vazut masina prin oras acum 2 zile, frumos arata. Jantele sunt de mertz?
|
2 Attachment(s)
Quote:
si niste poze....mai urmeaza :twisted: |
Frumoasa rau masinuta ta. Putini in ziua de azi cu 20vT. Cum ai combinat vopseaua sa iti iasa nuanta asta? Sau...spune-mi te rog si mie. Bafta in continuare.
|
f.tare! felicitari.
|
BIG LIKE :twisted:
Pentru cel mai nervos volf :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 10:08. |
- Copyright 2026 4Tuning