![]() |
Re: C20XE vs. K20 vs. VR6 vs. GTI ABF vs. B16A2
ba tu te iei de prietenu meu ? :lol: ia ca aduc niste slickuri sa te perpelesc :lol:
|
nu am ampucat sa ma dau cu jakal dar o sa ma dau o data!!!si de amadeus yo zic ca tre sa invete putin masina!!!
|
Quote:
probabil vor interveni alte modificari.... mai e de vazut vs bas-u....vs alexone, vs taz, vs ursii cu motoare de 3000 din campina...:)) eu momentan joc la grupa mica...de fapt nu mai m-am jucat deloc din lipsa de bani.. aseara am "inchiriat" un e46 coupe 2,5 24volti sa mai ma dau si eu...:) |
Quote:
nu te-am jignit cu nimic si nu am vb urat despre tine.daca masina ta a luat bataie de la un fiat si tu esti ofuscat,ai o mare problema. inca odata cred ca ar trebui sa iti corectezi putin atitudinea. cat despre vr6-le meu,mai e putin de asteptat si o sa iasa. dar nu ma dau cu grupa mica[2.5] si nici eu nu sunt rautacios;) |
Quote:
|
Quote:
mai pe ocolite m-ai facut tastaturist ;) am vrut doar sa accentuez ca si o tractiune fatza poate bate o tractiune spate care de altfel se misca foarte bine;) eu nu am nimic cu e30,cu atat mai putin cu masina ta care de altfel imi place mult,dar si asa o sa te bat cu vr6-le ;):) |
sa inteleg ca MARELE CIVIC K20 DE 200CP (doua sute cai putere) nu prea trage? si k a luat bataie cam rau de la citroen diesel? cum ma asa? motorul acesta care nu poate fi comparat cu amaratele astea de motoare europene, nu prea trage?
|
Quote:
|
Quote:
|
bine k a ajuns acest civic k 20 la ploiesti, k sa am ocazia sa ma dau cu el si sa postam filmarea aici
|
Quote:
|
Quote:
|
Acest topic este un vs intre motoare, nu intre motoare pe diverse masini......
K20 este net superior fiind avansat technologic si avand cea mai mare putere, o foarte buna fiabilitate si un potential de tuning mai bun... Dupa k20 ar veni vr6 care este cam la fel de bun, mai putina fiabiltate si ca are nevoie de 2900 cc sa atinga aproape 200 de cai......... Este pur si simplu parerea mea asa ca va rog sa nu va sara tastele in aer.... |
Alex23.....pe ce se bazeaza afirmatia ta cand spui ca vr6 e mai putin fiabil ca K20
|
eu nici numai postez pe aici....toti is stiutori,mesteri,or avut de toate....
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:57. |
- Copyright 2026 4Tuning