![]() |
Re: Oltcit Trs
in curand masina asta se anunta a fi avion .. aripi va rog :)
|
3 Attachment(s)
niste poze.. la salariu acum. urmeaza jante. azi am luat si baterie noua..
|
si sunet, cand? :D
|
sunet am inceput.. sony gt500 ecran color etc. l-ai vzt. urmeaza boxele ovale pe spate.. ca sa le schimb pe astea.. si woofer si statie si dvd:D
|
1 Attachment(s)
[QUOTE=doarr4u17;723942]catalin iti dai seama, carbu asta din poza l-am pus pe masina..
nici nu stii cum fuge masina cu carbu asta o sa ai o surpriza cand ne vom da :)))) mai multe nu spun :d |
[QUOTE=Madalin Zolti;724321]
Quote:
|
[QUOTE=Madalin Zolti;724321]
Quote:
si dupa te dai si cu doar4u ;) |
pentr ce fel de om e madalin.. nu as da la nici la automat pentru el.. dar sa ma duc in 2-a 100 pe la 7000rpm :D
|
sincer .. vreau sa merg si eu cu masina ta Cataline.. ce zici cand dam o tura?
vreau si eu asa pt curiozitatea mea cum merge .. asta daca esti si u deacord ;) |
baieti stricam topicul lu' doar4u ,am si eu un prieten avocat :P
|
si ca sa revenim la topic undeva scria domnul doar4u
Quote:
io spun ca un trs normal (fara comprimari si carb de alfa cum are pmd) nu poti face decit dacia 1300 sau 1400 asta o spun din experienta proprie de la curse, la solenta ,cielo,espero logan pierzi pe viteza 3 pe ultima suta de m,cei drept pina acolo stai in fata |
are dreptate DOARR4u masina fuge de rupeee,si bate la fund cateva masini cum ar fi:peugeot 206,tico,matiz,sifonier(logan) cu motor de 1.4,credetzi k toata lumea are turbo si altele pe oltcit,eu am un motor de trs-u si il pot modifica oricand,dar nu fac treaba asta pentru k daca vroiam ceva cai putere in plus imi schimbam masina,nicidecum sa ma apuc sa fac tot felu de inventzii pe sub capota,pentru k nu vreau sa imi pun in pericol viatza.Daca asa a inventat-o astia las-o asa k merge,k nu suntem noi zei ai oltcitului.
|
la ce demaraj are loganul 1.4 benzina..tot ce e posibil...
la restul masinilor probabil a fost soferul bland cu masina |
Quote:
|
andy senzatia adevarata e cand il iei stock si te apuci sa`i faci ce crezi u in materie de tuning ... pana cand ti`l iei, bafta cu first bike`ul :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:40. |
- Copyright 2026 4Tuning