Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit Trs (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/25945-oltcit-trs.html)

Ja_Rule 28-01-07 23:19

Re: Oltcit Trs

in curand masina asta se anunta a fi avion .. aripi va rog :)

B-14-BYE 30-01-07 17:31

3 Attachment(s)
niste poze.. la salariu acum. urmeaza jante. azi am luat si baterie noua..

NightClubRacer 31-01-07 10:00

si sunet, cand? :D

B-14-BYE 31-01-07 10:08

sunet am inceput.. sony gt500 ecran color etc. l-ai vzt. urmeaza boxele ovale pe spate.. ca sa le schimb pe astea.. si woofer si statie si dvd:D

Madalin Zolti 31-01-07 15:05

1 Attachment(s)
[QUOTE=doarr4u17;723942]catalin iti dai seama, carbu asta din poza l-am pus pe masina..
nici nu stii cum fuge masina cu carbu asta
o sa ai o surpriza cand ne vom da :))))
mai multe nu spun :d

Laure2fast 31-01-07 15:57

[QUOTE=Madalin Zolti;724321]
Quote:

Originally Posted by doarr4u17 (Post 723942)
catalin iti dai seama, carbu asta din poza l-am pus pe masina..

pana acu ziceai ca ai oltcit...poza aia e cu un motor de dacie... :lol: :lol:

bogdanlascu 31-01-07 16:11

[QUOTE=Madalin Zolti;724321]
Quote:

Originally Posted by doarr4u17 (Post 723942)
catalin iti dai seama, carbu asta din poza l-am pus pe masina..

dar tu chiar ai oltcit?ca io te-am vazut doar cu un logan,acum daca chiar ai oltcit pune si tu o poza cu el,vedem culoarea ,vedem faimosul carb ....
si dupa te dai si cu doar4u ;)

B-14-BYE 31-01-07 18:02

pentr ce fel de om e madalin.. nu as da la nici la automat pentru el.. dar sa ma duc in 2-a 100 pe la 7000rpm :D

Ja_Rule 31-01-07 22:45

sincer .. vreau sa merg si eu cu masina ta Cataline.. ce zici cand dam o tura?
vreau si eu asa pt curiozitatea mea cum merge .. asta daca esti si u deacord ;)

bogdanlascu 01-02-07 17:30

baieti stricam topicul lu' doar4u ,am si eu un prieten avocat :P

bogdanlascu 01-02-07 17:49

si ca sa revenim la topic undeva scria domnul doar4u

Quote:

Originally Posted by doarr4u17
masina fuge chiar ff bine .. multe masini care si-au luat-o o stiu.. pejo 206.. renault 1.5 dci.. logan 1.4 cine stie.. cunoaste.. axelstorm stie mai bine.. ce are motoru meu
masina are nev de roti mai late.. stabilitate de care duce lipsa cu rotile originale si frane mult mai bune. si aderenta la plecare.. plecati voi cu 145 ;) eu unu asa am pe fatza acum. si stau pe loc la plecare grava

io spun ca un trs normal (fara comprimari si carb de alfa cum are pmd) nu poti face decit dacia 1300 sau 1400 asta o spun din experienta proprie de la curse, la solenta ,cielo,espero logan pierzi pe viteza 3 pe ultima suta de m,cei drept pina acolo stai in fata

PetricaCBD 01-02-07 18:13

are dreptate DOARR4u masina fuge de rupeee,si bate la fund cateva masini cum ar fi:peugeot 206,tico,matiz,sifonier(logan) cu motor de 1.4,credetzi k toata lumea are turbo si altele pe oltcit,eu am un motor de trs-u si il pot modifica oricand,dar nu fac treaba asta pentru k daca vroiam ceva cai putere in plus imi schimbam masina,nicidecum sa ma apuc sa fac tot felu de inventzii pe sub capota,pentru k nu vreau sa imi pun in pericol viatza.Daca asa a inventat-o astia las-o asa k merge,k nu suntem noi zei ai oltcitului.

Bryan 01-02-07 18:31

la ce demaraj are loganul 1.4 benzina..tot ce e posibil...
la restul masinilor probabil a fost soferul bland cu masina

Laure2fast 01-02-07 21:46

Quote:

Originally Posted by andy79 (Post 725701)
poate....:) :) :), mai stii era pe un topic aici cand iti puneai tu turbo si el il confunda cu butelia de voiaj...
mai gabi cre' ca madalin sau cum l-o mai chema (zolti - cre' ca-i ungur!!!) mai are un pic si da tot forumul in judecata pt calomnie :) daca nu-i da nimeni ban sau altceva sa-i nu-i mai vedem daco-olcitul p-aci!

apropos, doar4u si eu mi-am schimbat parerea despre tine cand am vazut ce ai facut acum. bine, de fapt la primul proiect am fost toti cam dezmagiti...stii si tu d.c. ma bucur ca ai indreptat lucrurile...

vreau si io olcit (2nd edition :) )..cat mai curand...ma rog dupa ce ies din datorii, ca mor de ciuda cand vad ce faceti voi p-aci i va dati toata ziua cu oltencele pe cand eu de vreo ceva timp doar cu "first bike-u".
respect! (pentru toti cei care baga bani,timp si multa munca doar din pasiune). pana la urma ma resemnez ca unii au fost si sunt mai norocosi ca mine (financiar vb).
sper ca anul asta sa imi iau un oltean macar stock si dupa aia sa-mi storc creierii de unde sa mai scot bani si pt tuning (sa nu ramana si aia la nivel de vise).
inca o data respectele mele pentru bogdan, laure, catalin si multi altii.
poate ca pana cand voi face eu rost de banii pentru un oltean sa apuc si eu sa ma intalnesc personal cu unul din voi sa vad si eu cum merg bijuteriile astea life, sau macar sa discutam la o cafea...
inca o data respectele mele...ca eu deja aberez cam mult p-aci.

frate o sa te ajutam cu ce putem..numai sa ceri tu sfaturi..ca deaia suntem o comunitate..sa ne ajutam intre noi ;)

Ja_Rule 01-02-07 22:33

andy senzatia adevarata e cand il iei stock si te apuci sa`i faci ce crezi u in materie de tuning ... pana cand ti`l iei, bafta cu first bike`ul :)

All times are GMT +2. The time now is 02:40.

- Copyright 2026 4Tuning