![]() |
Re: Intalnire 4Tuning.Ro reloaded --- 19 Noiembrie ---BACAU---
acu ca s-o incheiat cu discutiile ca a fost bene ca nu...etc ....UNDE VA FI URMATOAREA.....zvon park Suceava ;) nush sigur;)
|
-Suceava?cool...misto zona....pe cand?
|
suceava va fi... sa fie putina zapda zic eu nu?
|
mertan ideea ta e superba!un pic de zapada si roti de iarna ...ne putem distra ca lumea fara sa strici nica la masina..eu sunt pentru.....count me in!
|
Suceava ....sau cineva spunea ceva de Piatra Neamt....
Hai sa ne hotaram repede...poate mai facem una pana la sfarsitul anului |
ambele locatii sunt suuuper.....eu merg oriunde ar fi.....
|
JUST-DO-IT....:!:
Cum adica "Oltcit 11 trs--under construction " ???? Poate vrei sa spui..."Oltcit 12 trs--under construction ";) |
Propun si eu ca urmatoarea sa fie tot Suceava, cred ca a venit timpul...
|
Suceava sau Piatra Neamt,nu prea conteaza numai sa iasa ceva frumos si sa se castige experienta din treburile astea.Totusi Suceava ai fi mai indicat(mai multe majini tunate)
|
Eu votez pentru piatra neamtz e super ok orashu !! sunt stradutze de alea inguste la poale de munte .. ai ce vedea in orashu ala shi la sv e ok dar votez ptr. piatra neamtz !! dorohoiu cand mai merji la int.. poate facem shi noi o mica coloana ;) nu ma tziu eu dupe focusul tau da o lashi tuh mai incet sa pot face fatza sau sa conduca ala micu 1!!:D
|
ce focus ma?? :))
|
mondeo .. ma gandeam la piatra neamtz :P :???:
|
inainte de toate, as dori sa va felicit inca o data pt intalnirea de la bacau, si sa recunosc ca am fost poate un pic cam dur, dar am dreptul la o opinie proprie , iar in ceea ce priveste "aruncatul cu noroi", asta ati inteles voi. unii dintre voi au inceput cu jigniri de genu ca " cu ce masina am venit".
eu unu as zice ca suceava sa se grabeasca sa faca ceva pana la sfarsitul anului. sau piatra. oricare dintre ele sa ne impacam |
Quote:
Ar trebui sa lasam polemicile si vorbele!Ar trebui sa urcatzi ceva poze...!Si filme si si sa asteptatzi cu nerabdare revista 4Tuning nr 4 si prima intalnire din 2007! Martie....Iasi! Na ca v`am mai zis ceva! |
na ca viitoare intalnire va fi in iasi....
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:35. |
- Copyright 2026 4Tuning