Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piese BMW de vanzare (https://forum.4tuning.ro/641-piese-bmw-vanzare.html)
-   -   Feedback @ vanzatori/cumparatori (https://forum.4tuning.ro/641-piese-bmw-vanzare/253444-feedback-vanzatori-cumparatori.html)

the_rifle 19-10-12 10:41

Re: Feedback @ vanzatori/cumparatori

Recomand
stef_yo_ro

Am dorit sa cumpar un plafon de E36 de la el. Ne-am inteles la pret si a ramas sa mi-l trimita intr-o luni. Datorita unor evenimente nedorite n-am mai avut bani sa-l cumpar cu toate ca nu era o avere n-am avut cum atunci... Baiatul mi l-a trimis GRATIS. Mi-a zis ca decat sa se strice la el mai bine mi-l trimite moca.

Merci mult Stef . Nu ezita sa ma cauti daca ai vreodata nevoie.

Cristi B. 26-10-12 23:09

Trusca....prima afacere cu el a iesit bine. E parolist.
:mrhappy:

candavaly 29-10-12 20:28

BMW-SEX recomand cu incredere

BMW-SEX 30-10-12 04:27

Quote:

Originally Posted by candavaly (Post 5227327)
BMW-SEX recomand cu incredere

mersi ...oricand cu placere

Guwy 31-10-12 07:39

Recomand trusca ... baiat de nota 10 ;) .

nirolfHD 03-11-12 09:12

+ pentu BMW-SEX. om serios , recomand cu incredere.

BMW-SEX 03-11-12 13:44

Quote:

Originally Posted by nirolfHD (Post 5233072)
+ pentu BMW-SEX. om serios , recomand cu incredere.

mersi oricand cu placere

p3rv3r5ul 04-11-12 09:40

delomelanicon

ne-am inteles sa-mi trimita un set de chedere, dupa o saptamana de PM-uri si telefoane internationale, ba nu a avut timp, ba a plouat, ba a uitat, nu mai raspunde la telefon sau PM-uri. i-am zis sa treaca ramburs mai mult de cat a cerut el initial pentru ca mi-a parut baiat bun la inceput....
delomelanicon --> pierdere de timp si nervi

NU RECOMAND!!!

Ingerasul99 05-11-12 22:07

Recomand user-ul r4ulik , am cumparat de la el un set de embleme pt jante si o emblema de capota. Coletul a fost ambalat corespunzator.

e_emu3 06-11-12 13:09

recomand catalin_m6 si cristi_bobok am cumparat de la ei un eleron ltw,baieti cu caracter

e_emu3 06-11-12 13:13

mai recomand:costin(ffs-ul),zeky,ovidiu (mm),fratii teteli,bmwna,adypos etc care i-am uitat data viitoare am sa ii trec pe toti ca oricum nu sunt f multi care vand piese pe acest forum si nu toti sunt cu adevarat parolisti(atentie ma refer la cei care vand piese in special de e36)

Lucian_GXZ 09-11-12 10:55

1 Attachment(s)
Salutare la toata lumea.
Vreau sa atrag atentia asupra userului paul_cj,,,v12 care tocmai a tras o teapa de toata frumusetea unui prieten de-al meu cu un blocant de bmw e34 (dupa cum se vede si in poza anuntui).

Pe scurt: au vorbit la telefon, s-au inteles, al meu prieten i-a explicat ca urma sa-l puna pe bmw e30, schimbandu-i miezul, bineinteles a zis ca e ok, i l-a trimis, totul bun, totul frumos, pana la momentul cand a fost desfacut blocantul si a constatat ca intr-adevar este de bmw e34 dar de v8 (lucru nespecificat). Miezul fiind mult mai mare nu se poate pune in carcasa de e30. Acum cum era si de asteptat, nu mai vrea sa inapoieze banii motivand ca nu ii mai are, ca i-a dat altui prieten, ca nu era blocantul lui, s.a.m.d.

Rog a se considera feedback negativ asupra userului paul_cj,,,v12 pana la eventuala solutionare a problemei.

Kalasnikov86 15-11-12 00:26

teo_vl:recomand doar polisat si cromat.din pacate la cum au fost vopsite miezurile am ramas extrem de dezamagit .ma asteptam sa fie vopsite profi,dar banuiesc ca au fost facute de un incepator(bataie de joc si bani cheltuiti degeaba pe vopsit)

mickye_dj 15-11-12 21:16

recomand "stefanandrei000" cu incredere 100% foarte prompt

trusca 20-11-12 08:09

Quote:

Originally Posted by alecsutz03 (Post 5254549)
mi-am dat seama!Dar macar sa se fereasca altii de el...!

Si de la mine are negativ Budy , eu i-am trimis un colet si nu l-a ridicat

All times are GMT +2. The time now is 04:51.

- Copyright 2026 4Tuning