![]() |
Re: Ce masina noua ti-ai cumpara astazi?
toyota supra sau nissan skyline gtr r34
|
Astra G 2.0 diesel ..consum bun...putere cat de cat...piese ieftine...daca as avea 30 de mii mi-as lua G-ul 2.0 diesel si mi-ar mai ramane bani de schimbat TOATE consumabilele pt 20 de ani :))
|
BMW E90 LCI 320 XD efficient dynamics M Paket interior/exterior......:D
|
Quote:
|
e chestie de feeling cu tdi-ul..odata ce conduci asa ceva nu mai vrei benzina.
:) |
Pai, realistic vorbind, nu cred ca sunt foarte multi dispusi sa investeasca acum, sau in viitorul apropiat, suma de 30.000 de euro intr-o masina, in conditiile in care vorbim de romanul de rand care strange bani sau face credit.
Daca se aproba acea lege cu instalatiile de incarcare electrica in benzinarii, la cum urca pretul carburantilor, mi-as lua o masina electrica. Electric: Renault Fluence ZE Petrol: Renault Latitude |
Mitsubishi Eclipse!:X
|
Amuzant tare topicul asta. Aici iti dai seama de cat de snob e romanul si batut in cap.
Pai daca ati avea fix 30 k euro luati cu credit de la banca la care ati plati 15 ani ca popa, oare asa de ingusti ati fi sa luati o masina de 30 k euro? Oricum masina e un fier ( de fapt nici fier majoritatea sunt plastic in ziua de azi- ma refer la subansamble si repere de sub caroserie). Prea putini si-ar lua ceva in jurul a 15 k euro , ci mai degraba s-ar arunca la bemvee si masini de peste 200 de cai pe care oricum n-ar avea bani sa le alimenteze. Halal gandire ...mai e mult pana departe, vorba aia :lol: Adica tre' sa fie misto sa dai 30 k euro pe masina si dupa 2 3 ani sa o vinzi cu 13-14 mii maxim. Afacere nu gluma. ;) |
Quote:
|
Exista si la diesel placerea condusului, atunci cand te dai jos dintr-un golf de 1.4 sau logan 1.4 sau orice altceva de 1.4 :D si te sui intr-un TDI de 140CP :D
|
Quote:
|
dodge... RAM 5,9 v8
|
Quote:
|
Ce masina noua ti-ai cumpara astazi?
Aceasta este intrebarea topicului. Dupa care mentiunea sumei limita: 30.000E. "skyline, RAM 5,9, Cayenne ..." WAU!!! :shock: |
Doua bucati Kia Cee'd 1.6 GSL TX, una albastra(neagra) si una rosie, prietenii stiu de ce!...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:43. |
- Copyright 2026 4Tuning