![]() |
Re: Accidente, tamponari, avarieri
Pane mai degraba :)
|
Ieri pe la ora 13 la intersectia Kogalniceanu cu Victoriei unu seria 3 cu NFS la numar si`a facut muci fatza... da rau de tot..a intret in curu la o duba... sorry
|
fratii mei aveti mare grija pe drumul intre bv si teliu..au pus nenorocitii griblura pe asfalt....si nu au tasat-o...imi luasem un polo 1.9 TDI-PD HIGHTLINE..din belgia..2003..bijuterie...n-am apucat sa ma bucur de ea ca m-am rasturnat la numai 60 la ora..mai greu de crezut dar asa s-a intamplat..dupa mine la juma de ora altul cu un focus s-a rastunat la 500 m de mine..acum mai trebuie sa bag in el vreo 2500..ca am scapat relativ usor..numa tablarie..DAR AVETI MARE GRIJA. motoarele sunt puternice..drumurile proaste...da-o naibii de adrenalina...viata e mai scumpa...Baeti..sa nu aveti bocancu greu...;) respect!
|
stie care ceva de accidentu de la intersectia Calea Buc. - Zizinului - Toamnei din 03.09.2007??
|
2 Attachment(s)
Si asha am patzit eu ... eram in Campulung Muscel prin orash si o femeie cu un Audi A6 a pus frana in fatza mea la trecerea de pietoni ... pun si eu frana si din spate un Logan ma trozneste si ma impinge in tipa cu A6-le ... pozele vorbesc...
|
fi fericit ca ai scapat numai cu atat. pe bine m-a ajuns reparatia la 70 mil...:) k na...scumpa manopera domne'
|
E vina omului o fac pe RCA-ul lui
|
bine rboooooooooooooooo!!!!! e bine ma...:D:D:D:D:D:D:D numa atat poti??:D:D:D
|
Esti incredibil mai,de cate ori mai troznesti masinuta aia???
|
RBO :( ne dazamagesti :( :-/ noi stim ca tu poti mai mult ( am glumit ) naspa frate:( acum iar te tin astia prin service cu masina ;)
|
Quote:
|
basca....imi retrag propunerea cu poiana k vad ca esti cam varza la tot ce tine de automobilizm......parerea mea ca ar trebui sa duci permisul inapoi la librarie(de unde l-ai luat) ca mai sunt si alti clienti cu potential mai mare ca al tau ;) ia-o ca pe un sfat
|
Ia-o si tu ca pe uns fat si termina cu comentariile in plus. Poate tu mergi la librarie dupa carnet eu l-am luat de la politie
|
RBO nu te lua dupa gura lumii :) Poti sa fi perfect si sa intre altu-n tine...asa am patit si eu anul trecut..intersectia din craiter..stateam linistit si m-a trosnit un ochelarist din spate..numa ca mie mi-a indoit tot spatele...si sa sti..ala care nu a avut deloc incidente la viata lui de sofer..inseamna ca nu a sofat prea mult...eu la toti zic sa merga-n-cet..stiu..e misto viteza dar in romania asta nu prea ai unde sa mergi..:)
|
perfectiunea asta................
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:01. |
- Copyright 2026 4Tuning