![]() |
probleme lancia kappa
am o problema la clima ,imi arata temp de afara si cea interioara in grade fahrenheit si nu in grade celsius cum se poate modifica?
|
Re: club Lancia
Quote:
|
mai nu cred ca te opreste garda si daca da ii faci dovada cu bonul de programare si nu cred ca are ce sa iti faca
eu ma umblat 6 luni fara asigurare si rar si nu am avut nici o problema daca circuli regulamentar nu te opreste |
Astept si eu o Dedra din Italia ...:D si evident , vreau sa fac parte din club
|
bine ai venit
|
ginomzk - In Romania nu se face itp-u la masini cu numere straine ca am avut si eu si stiu...ori te duci in tara de origine sa-i faci itp-u, ori il faci pe naspa, ca baieti care fac gasesti :D Asigurare poti sa-i faci si la noi si n-ai treaba si fa-i, ca nu stii ce noroc ai de mai dai si intr-un bentley sau ceva de genu si ti-ai vandut viata sa-l platesti in loc sa dai cateva milioane... :D
|
pana la urma....se mai aude ceva de club ? :> vin cu delta si vreau si eu :((:shock:
|
īn curānd o să pun eu mai multe detalii.
dar nu vreau să muncesc degeaba,vreau să ştiu dacă sunt persoane interesate! |
salut am si eu o lancia prisma integrale si am nevoie de parbriz un etrier spate si discuri frina fata,ma poti ajuta,masina am cumparato de curind cezici se merita sa o reconditionez?
|
Quote:
da, maşina merita o recondiţionare.. cu cāt ai achiziţionat-o ? s-ar putea să te pot ajuta, măcar cu o parte din cele spuse mai sus, īnsă trebuie sa vorbesc cu cienva.. nu promit nimic, dar da, maşina merită o recondiţionare! |
pe masina am dat 3000ron,arata binisor, deja am duso la doctor sa-i faca buzele,motorul functioneaza bine,am alergato un pic,daca ma poti ajuta cu piesele te rog mult,mersi!
|
care dintre lancieri are si poate sa imi faca un pret bun pt. o pompa de benzina si un panou de comanda pt. climatronik la o dedra de 2000 turbo benzinara? daca convine pretu dau si o bere rece ;)
|
Īn curānd : www.LanciaClubRomania.com !
Durează maxim 3 zile să ridic site-ul! |
salutare.vad ca sunteti multi posesori de Lancia pe aici.Sunt interesat sa imi achizitionez si eu o Lancia Dedra, e din 1994, motor de 1.8 + gpl. Ca dotari are Climatronic (cred ca e AC manual pt ca poti seta gradele), 4 geamuri electrice, oglinzi electrice, servo, cred ca are si ABS..masina e luata de un prieten din Italia de la un batran si vrea pe ea banii de i-a dat (a cumparato pt a aduce niste marfa de acolo si o vinde in banii de a luato, adica 25 mil). Masina are vreo 150.000 km. Ce ziceti...se merita ?
PS: as vrea sa o inscriu la bulgari! |
eu o am pe a mea din `97 si vreau sa spun ca sunt foarte multumit de ea. si la banii astia....altceva decat o dacie mai rasarita nu cred ca gasesti
sa ne arati poze cu ea dupa ce o cumperi ps: si a mea tot pe Bg e inscrisa ;) te costa 150 E pe an asigurare+ITP la ei |
| All times are GMT +2. The time now is 15:37. |
- Copyright 2026 4Tuning