Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Sentimente, durere, dezamagire .... (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/2470-sentimente-durere-dezamagire.html)

alex_maxx 10-05-05 22:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Quote:

Originally Posted by \"xxdadixx\"
Quote:

Originally Posted by \"pink eden\"
poate o sa vina vreun baiat care chiar o sa ma merite.

:arrow: :workout:

neah-ah ... tu nu esti bun , esti \"insurat\" + esti din hunedoara..
tre sa-i gasim alt printz...

..eu...eu ..eu :):):D...da nu sunt print !! (financiar vorbind :D )

Mas 11-05-05 10:28

Re: Pe cuvant daca mai inteleg ceva!!!

Quote:

Originally Posted by \"Toto - BOD\"
Quote:

Originally Posted by \"Mas\"
Cam multe inimi frante, si de-o parte si de alta...
O intrebare am si eu:
De ce fetelor, atunci cand un baiat se baga in seama cu voi cu bun simt, voi il catalogati drept fraier(chiar daca poate nu e, dar pur si simplu va vorbeste frumos datorita respectului si admiratiei care v-o poarta), iar cand vine unu cu smecherie in el, vreti sa se poarte cu voi cu bun simt?
Eu personal, cand am incercat sa fiu finutz, mi s-a dat cu tifla... cand am schimbat foaia, mi s-a schimbat si norocul...

Ar trebui sa judecati cu mai multa cumpatare comportamentul vostru fata de baietii care va ies in cale... Pentru ca nu intotdeauna un om este asa cum pare

bai... tu ai observat ca cele mai bune conversatii sunt discutiile (adica conversatiile contradictorii)... la fel si in dragoste! daca tot timpul celalalt e de acord cu tine, face ce-i zici, etc... nu mai e interesant, adica te plictisesti!
Nu e vorba de smecherie... ci doar sa stii sa te faci placut si putin intepator (adica sa nu-i faci pe plac chiar asa pe fata, dar nici nesimtit)... E o chestie care daca o intelegi bine... daca stii s-o folosesti si mai bine... daca nu! asta e!

Stiu sa aplic asta, si stiu chiar foarte bine... atita doar, ca m-am saturat sa ma joc... astea sunt jocuri stupide si de copii mici... Asta e... dar daca trebe... trebe...
Cel mai tragic e ca din cauza asta ajungem sa suferim si ne intrebam \"de ce?\" tocmai de-asta...

Toto - BOD 11-05-05 20:33

jocuri de copii? din contra... eu zic ca nu e joaca! E ceva normal si omenesc sa te rasfeti ! ! Si stii ca atunci cand esti deja rasfatat nu mai asculti :wink:

E mai important sa stii sa nu faci greseala asta... si daca o aplici bine nici nu mai suferi :wink: (si culmea... nici el, nici ea nu sufera)

:arrow: Joc de copii este atunci cand se duce copilasu ala de 12-13 ani la prietena lui de 2 zile si ii spune ca o iubeste... :wink: ( :lol: :lol: :lol: i remember! )

Mas 12-05-05 09:20

Nu e chiar asa TOTO...
Una e sa te rasfeti, si alta e sa aplici jocul.
E un joc al mintii mai mult, care pe care face...
Si unii dintre noi ne prindem atit de tare in el, incat cadem victime celor care il joaca mai bine...
Tu prin ceea ce ai spus, faci sa para totul inocent... ei bine, nu e.

Toto - BOD 12-05-05 09:50

:lol: :lol: :lol: ce sa aplice mai tare? ? ? (indiferenta oare?) :lol: Daca o aplici tu intr-o anumita masura (indiferenta)... ITI GARANTEZ ca n-o mai aplica ea... ;)

Quote:

Una e sa te rasfeti, si alta e sa aplici jocul.
pai normal... sunt exact opuse! deci se pare k nu ai inteles nimic din ce ziceam eu!

ideea e ca nu trebuie sa te porti ca un 'papagal'... dar nici ca un 'porc'... (poarta-te ca un 'magar' :lol: )

valib 14-05-05 23:35

daca un baiat ii sincer cu o tipa, si vrea sa o cucereasca....nu il baga in seama...
daca se poarta 'ca un porc'....se schimba smecheria
si cand auzi pe cate una: vai, da nu stiu de ce ma minte atata, vai...da eu credeam ca sunt singura pentru ei, vai...vai....eu vroiam un baiat de treaba, offf...cand o sa gasesc si eu pe unul normal?

BogdanSHA 16-05-05 08:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Carmen\"
Sha-u e undercover, a pus poza aia de acum 5 ani, cand inca nu incaruntise... Acum a imbatranit... :twisted:

:confused2 Auch, asta a fost sub centura :D
Si chiar ca asa e, ca sa mentii vie o flacara puternica trebuie sa fii un \"magar\"... Ciudat dar adevarat. Dar si viceversa se aplica asa ca nu va mai plangeti atata :P

Ariana 08-06-05 08:06

:)

Acuma am dat si eu peste topicu asta... Ma primiti printre voi?

EvLSant0S 08-06-05 19:24

doooh !
zi-ne ce-ai pe suflet ...

Soichiro 08-06-05 19:48

Ce topic frumos. Eu sunt dezamagit ca nu mi-am permis un NSX Type-S nou-nout pana acum, ci doar un amarat de Civic.

GolfuletzS 08-06-05 20:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Soichiro\"
Ce topic frumos. Eu sunt dezamagit ca nu mi-am permis un NSX Type-S nou-nout pana acum, ci doar un amarat de Civic.

off topic rau de tot frate ce facem aici ?

SpeedeR 08-06-05 20:36

bey... omu sia spus dezamagirea lui :)

ia uitete cum se numeste topicul

GolfuletzS 08-06-05 20:46

mdea.... ma rog !!! lasa

orlando 08-06-05 21:24

d c n-am eu 18 ani sa dau de carnet?
de ce nu am o gagica ca aia de la stand de la maniac de la SABT&S(prieteni stiu de ce)
d c nu sunt eu implinit sentimental?
astea sunt cateva dintre intrebarile mele care ma duc la dezamagire :) :cry:

EvLSant0S 08-06-05 21:32

1: din acelasi motiv ..
2: ptr ca nu ti-ai dorii asa ceva
3: ptr ca nu ai gasit pe cine cauti ..

multumit ?

All times are GMT +2. The time now is 07:23.

- Copyright 2026 4Tuning