![]() |
Re:
Quote:
..eu...eu ..eu :):):D...da nu sunt print !! (financiar vorbind :D ) |
Re: Pe cuvant daca mai inteleg ceva!!!
Quote:
Cel mai tragic e ca din cauza asta ajungem sa suferim si ne intrebam \"de ce?\" tocmai de-asta... |
jocuri de copii? din contra... eu zic ca nu e joaca! E ceva normal si omenesc sa te rasfeti ! ! Si stii ca atunci cand esti deja rasfatat nu mai asculti :wink:
E mai important sa stii sa nu faci greseala asta... si daca o aplici bine nici nu mai suferi :wink: (si culmea... nici el, nici ea nu sufera) :arrow: Joc de copii este atunci cand se duce copilasu ala de 12-13 ani la prietena lui de 2 zile si ii spune ca o iubeste... :wink: ( :lol: :lol: :lol: i remember! ) |
Nu e chiar asa TOTO...
Una e sa te rasfeti, si alta e sa aplici jocul. E un joc al mintii mai mult, care pe care face... Si unii dintre noi ne prindem atit de tare in el, incat cadem victime celor care il joaca mai bine... Tu prin ceea ce ai spus, faci sa para totul inocent... ei bine, nu e. |
:lol: :lol: :lol: ce sa aplice mai tare? ? ? (indiferenta oare?) :lol: Daca o aplici tu intr-o anumita masura (indiferenta)... ITI GARANTEZ ca n-o mai aplica ea... ;)
Quote:
ideea e ca nu trebuie sa te porti ca un 'papagal'... dar nici ca un 'porc'... (poarta-te ca un 'magar' :lol: ) |
daca un baiat ii sincer cu o tipa, si vrea sa o cucereasca....nu il baga in seama...
daca se poarta 'ca un porc'....se schimba smecheria si cand auzi pe cate una: vai, da nu stiu de ce ma minte atata, vai...da eu credeam ca sunt singura pentru ei, vai...vai....eu vroiam un baiat de treaba, offf...cand o sa gasesc si eu pe unul normal? |
Re:
Quote:
Si chiar ca asa e, ca sa mentii vie o flacara puternica trebuie sa fii un \"magar\"... Ciudat dar adevarat. Dar si viceversa se aplica asa ca nu va mai plangeti atata :P |
:)
Acuma am dat si eu peste topicu asta... Ma primiti printre voi?
|
doooh !
zi-ne ce-ai pe suflet ... |
Ce topic frumos. Eu sunt dezamagit ca nu mi-am permis un NSX Type-S nou-nout pana acum, ci doar un amarat de Civic.
|
Re:
Quote:
off topic rau de tot frate ce facem aici ? |
bey... omu sia spus dezamagirea lui :)
ia uitete cum se numeste topicul |
mdea.... ma rog !!! lasa
|
d c n-am eu 18 ani sa dau de carnet?
de ce nu am o gagica ca aia de la stand de la maniac de la SABT&S(prieteni stiu de ce) d c nu sunt eu implinit sentimental? astea sunt cateva dintre intrebarile mele care ma duc la dezamagire :) :cry: |
1: din acelasi motiv ..
2: ptr ca nu ti-ai dorii asa ceva 3: ptr ca nu ai gasit pe cine cauti .. multumit ? |
| All times are GMT +2. The time now is 07:23. |
- Copyright 2026 4Tuning