![]() |
Re: E30 - 325i, masina pt pasiune...
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Am impresia ca , cu , cat ( bat recoarde la c.a.c.o.f.o.n.i.i ) mai lungeste topicu asta , prostia se ingroasa , caterinca , masinile..mai putin ele..topicu asta - e30 = masina pentru cearta
Ps : Ca tot vorbeati de sala , e o reclama aici in dreapta cateodata , da-ti click pe ea :)) |
acuma e dedesubt, adica simpatica, in afara de usile spate shaved, acuma sincer, tu nu esti curios sa ii inchizi pe unii cu vreun dyno sau un video, ca doar e secolul XXI, e posibil macar un film sa nu mai rada toti de tine
|
una din masini s-a vandut....si tin sa precizez ca nu e deloc tipla cum zicea el....noroc ca a ajuns pe maine bune....la masina este foarte mult de lucru!..un lucru nu statea bine pe ea...
probabil in cea care a ramas la el a pus mai multa pasiune:???: |
Quote:
|
ursariii:)) care-ti dau pachetu de mt 1 ..haide ..sticle goale cumparaaaamm =
)) . ce mai zici kylere?ne-ai tradat ..ti-ai tras motor |
vai ce katerinca de topic.... :)
PAG`ul e de 2 zile la mine, e in conditie destul de buna insa motorul trebuie "revergorat" pentru ca se simte cam obosit, cred si eu saracul la cati au tras de el fara sa schimbe alceva decat uleiul (sper ca macar atat :) ) Probleme la a 3-a cu timoneria, o lovitura la fusta pe partea drepta, interiorul abuzat sunt nimicuri pe langa conditia jentilor, nu am mai vazut in viata mea asa suduri ordinare si chit nefinisat pe niste jante... incredibil... Vreau sa il felicit pe propietarul care a pus cap la cap masina, caroseria inca arata extraordinar de bine. Cei care cunoasteti masina v-as fi recunoscator sa ma ajutati cu eventuale sfaturi; ahhh, daca cineva il stie pe ultimul propietar din acte(nu-i dau numele) as fi recunoscator sa-l intrebati de fiscal... Am sa deschid un topic nou masinii dupa ce imi vand actualul Skyline si ma pot pune pe treaba. Numai bine! |
1 Attachment(s)
asa arata cam un an si ceva...cine stie prin cate maini a trecut...:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
Quote:
si cam asa arata acum ... Klubbed sa il folosesti sanatos si fara incidente ! |
multam jakal si andrei...
stiti cumva ceva clipuri cu masina (99 pag)? ceva liniute ? invarteli ? puneti va rog...sa vad si eu... ca eu am cautat mult si n-am gasit..dar situatia asta o sa se schimbe :D |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:10. |
- Copyright 2026 4Tuning