Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - 325i, masina pt pasiune... (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/242571-e30-325i-masina-pt-pasiune.html)

kyler_iulian 14-04-11 21:15

Re: E30 - 325i, masina pt pasiune...

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 4256165)
masinile nu arata rau, dar chestia cu M le strica...nu are legatura cu ele deloc. Sa le intretii ca pana acuma, si daca nu ai fi asea orgolios nu s-ar mai lua lumea de tine. Mai ales la faza cu: si daca esti curios si vrei mai mult de de 215cp iti arat si masina de 550cp! Spor!

chiar nu sunt orgolios deloc , si chiar daca as fi iti spun sincer ca am de ce , pt ca eu ma invart intr-un cerc de oameni ''buni'' si faza cu M nu stiu la ce te-ai referit , cred k la ursul cu cu semnul M pe spate ... orcum lu MARIAN nu ia-am spus cu rautate , chiar il astept la mine daca doreste sa-mi vada garajul si jucariile ! ms pt masini , macar esti baiat cu, ,capul pe umeri care stie sa vorbeasca , nu k toti cunoscatori care abereaza pe aici ...

kyler_iulian 14-04-11 21:25

Quote:

Originally Posted by alex.calibra (Post 4256404)
asta a fost o gluma...:))..bafta cu ursii

care a fost gluma?! :cry:

NightClubRacer 14-04-11 23:05

Quote:

Originally Posted by kyler_iulian (Post 4256412)
chiar nu sunt orgolios deloc , si chiar daca as fi iti spun sincer ca am de ce , pt ca eu ma invart intr-un cerc de oameni ''buni'' si faza cu M nu stiu la ce te-ai referit , cred k la ursul cu cu semnul M pe spate ... orcum lu MARIAN nu ia-am spus cu rautate , chiar il astept la mine daca doreste sa-mi vada garajul si jucariile ! ms pt masini , macar esti baiat cu, ,capul pe umeri care stie sa vorbeasca , nu k toti cunoscatori care abereaza pe aici ...

la faza cu M ma refeream la culorile alea de pe laterale ;) poate cand scot si eu masina, trec sa vad si eu ursii :D bafta!

kyler_iulian 14-04-11 23:22

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 4256854)
la faza cu M ma refeream la culorile alea de pe laterale ;) poate cand scot si eu masina, trec sa vad si eu ursii :D bafta!

da m-am gandit ca la asta te referi , dar nu am decat la una din masini chestia asta pe laterale . acum fiecare cu parerea lui , nici eu nu am vrut sa fac asta ideea era alta, dar am ramas la M dupa sfaturile tovarasilor .

sRn- 15-04-11 20:50

Am impresia ca , cu , cat ( bat recoarde la c.a.c.o.f.o.n.i.i ) mai lungeste topicu asta , prostia se ingroasa , caterinca , masinile..mai putin ele..topicu asta - e30 = masina pentru cearta
Ps : Ca tot vorbeati de sala , e o reclama aici in dreapta cateodata , da-ti click pe ea :))

JD_RFTR 10-06-11 17:29

acuma e dedesubt, adica simpatica, in afara de usile spate shaved, acuma sincer, tu nu esti curios sa ii inchizi pe unii cu vreun dyno sau un video, ca doar e secolul XXI, e posibil macar un film sa nu mai rada toti de tine

Calin_CGM 10-06-11 23:15

una din masini s-a vandut....si tin sa precizez ca nu e deloc tipla cum zicea el....noroc ca a ajuns pe maine bune....la masina este foarte mult de lucru!..un lucru nu statea bine pe ea...
probabil in cea care a ramas la el a pus mai multa pasiune:???:

BMnWA 11-06-11 01:03

Quote:

Originally Posted by Calin_CGM (Post 4389074)
probabil in cea care a ramas la el a pus mai multa pasiune:???:

:))))

lopezz 11-06-11 10:21

ursariii:)) care-ti dau pachetu de mt 1 ..haide ..sticle goale cumparaaaamm =
)) . ce mai zici kylere?ne-ai tradat ..ti-ai tras motor

Klubbed 03-07-11 04:06

vai ce katerinca de topic.... :)

PAG`ul e de 2 zile la mine, e in conditie destul de buna insa motorul trebuie "revergorat" pentru ca se simte cam obosit, cred si eu saracul la cati au tras de el fara sa schimbe alceva decat uleiul (sper ca macar atat :) )
Probleme la a 3-a cu timoneria, o lovitura la fusta pe partea drepta, interiorul abuzat sunt nimicuri pe langa conditia jentilor, nu am mai vazut in viata mea asa suduri ordinare si chit nefinisat pe niste jante... incredibil...
Vreau sa il felicit pe propietarul care a pus cap la cap masina, caroseria inca arata extraordinar de bine.
Cei care cunoasteti masina v-as fi recunoscator sa ma ajutati cu eventuale sfaturi; ahhh, daca cineva il stie pe ultimul propietar din acte(nu-i dau numele) as fi recunoscator sa-l intrebati de fiscal...

Am sa deschid un topic nou masinii dupa ce imi vand actualul Skyline si ma pot pune pe treaba.

Numai bine!

jakal 03-07-11 09:19

1 Attachment(s)
asa arata cam un an si ceva...cine stie prin cate maini a trecut...:rolleyes2

Andr3ii 03-07-11 09:59

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4439376)
asa arata cam un an si ceva...cine stie prin cate maini a trecut...:rolleyes2

si cam asa arata acum ...
Klubbed sa il folosesti sanatos si fara incidente !

Klubbed 03-07-11 16:25

multam jakal si andrei...

stiti cumva ceva clipuri cu masina (99 pag)? ceva liniute ? invarteli ? puneti va rog...sa vad si eu... ca eu am cautat mult si n-am gasit..dar situatia asta o sa se schimbe :D

BMnWA 04-07-11 00:24

Quote:

Originally Posted by Klubbed (Post 4440334)

stiti cumva ceva clipuri cu masina (99 pag)? ceva liniute ? invarteli ? puneti va rog...sa vad si eu... ca eu am cautat mult si n-am gasit..dar situatia asta o sa se schimbe :D

tare misto masina,m-am tot uitat la ea :twisted: spor la treaba cu ea :)

kyler_iulian 06-07-11 22:14

Quote:

Originally Posted by Klubbed (Post 4440334)

de ce vrei clipuri daca masina este la tine , testeazo tu sa vezi ce poate , daca mai poate ... ca deja vad ca se zice ca are probleme la motor , treapta 3 timoneria etc ...

All times are GMT +2. The time now is 11:10.

- Copyright 2026 4Tuning