![]() |
Re: Viteze maxime la Skoda!
<Vioami> Cred ca o sa ajungi la 250 pana la urma:lol:. Pe bune dar mi se pare cam mult 210 pt un 1.9-110 cp:oops:.
|
se poate in timp..da o fortezi prea mult cel putin la mine peste 200 nu mai vroia...200 in bord
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Skoda fabia 2.0 8v gt 116 cai viteza max la 5900 de ture(6200 intra pe rosu) -215 km/h
|
Quote:
|
Si n-am mers la viteza asta numai o data si gata. Cel putin de cinci, sase ori am depasit 200. Masina este adusa din Germania si dupa cum se si observa are si foarte multe imbunatatiri. Din ce am inteles multe masini nu depasesc o anumita viteza pentru ca sunt stopate (nu stiu cum sa spun) din fabrica, dar viteza maxima este mai mare. Stima!
|
pozele spun totul..acum nu stiu daca sa te felicit pe tine sau pe masina:)
|
Eu nu prea am merit in treaba asta. Masini si masini. Oricare dintre noi poate face la fel daca e scula buna.
|
Quote:
|
Nu este nici o problema. Nu-mi venea in minte de limitator.Stima!
|
O2 - 1.8T FSI
190km/h intre Costinesti si Neptun. Treapta V , turometru pe la 5500-6000ture. Nu i'am dat a 6'a inca ... mai rodam vre'o 4-500 km si revenim :) |
Frate ... si eu tot 210 m-am dus cu O1 ... si am de 101 cai !!! Akm pe 20 plec la mare ... ca pe piteshti a fugit 210 ... sa vedem pe soare ... poate cine stie :D !
|
Quote:
Asa sa revenim la lucruri mai acatarii ... am de facut o corectie mica/mare ...anyway Quote:
Intre timp un filmulet de pe Autostrada lu peste ca n''ai loc nici sa te pisi de cat de aglomerata era si la dus si la intors CT-Buc . :D na belea .. am lasat camera jos:rolleyes2:lol:.. revin cu filmuletze |
1. Tentativa .. ca deh .. s'a gasit lumea sa mearga la plaja tocmai cand incerc eu motorul :lol::lol: https://www.youtube.com/watch?v=LQaipFqaE8E
2. Sa fie de o idee cat de cat ref. la turatie & viteza pt k .. bineinteles .. bahaia autostrada de masini asa k... m'am lasat pagubas https://www.youtube.com/watch?v=4O70bKWzLP8 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:34. |
- Copyright 2026 4Tuning