![]() |
Re: AUDI A4 B5
Quote:
o schita ar fi super buna, multumesc mult |
Ai BC cu 2 porturi sau cu 3?
|
Quote:
|
Ai boost controlerul cumparat?
Poate fi cu 3 tevi sau cu 2. De care ai? |
BC cred ca boost controller.
Bluey e BC cu clichet rotita din aceea din cate imi aduc eu aminte |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Asa.
Piesa cu 3 tevi o legi pe furtunul dintre N75 si capsula vacuumatica a turbinei. Tai furtunul, bagi T-ul ala si gata. La BC propriu-zis, ala cu reglajul : in portul cu sageata neagra vii cu furtunul dinspre admisie ca sa fie conectat la presiunea din galerie, celalalt port il conectezi la piesa T la teava care ti-a ramas libera. E ok? |
Ai evoluat destul de mult cu proiectu de cand nu am mai postat:)...Bafta in continuare cu proiectu.
|
7 Attachment(s)
Quote:
am facut ceva poze si la "cutia cu maimute" |
10 Attachment(s)
bine inteles ca nici ieri si nici azi nu am stat degeaba, ci din contra am lucrat la masina
ieri am finalizat "cutia cu maimute", am mochetat-o, destul de mult de munca si multa migaleala, ca nu trebuia sa iasa cute sau alte din astea...... azi (05.04.2011) am dat usile de fata jos, am curatat sudurile de la balamale, am vopsit tot stalpul cu grund gri, am pus si respectiv centrat usile, am taiat aripile fata pt a face loc sistemului lambo, dupa care am pus aripile pe masina, cam atat am facut in zilele astea, pt ca am inceput munca, :((( gata cu concediu.......iar program de lucru la masina este de la 17 la 21....cam scurt dar incerc sa fac tot ce este posibil chiar si fara pauza .... |
o interebare, daca se poate
care sunt cele mai mari jante / cauciucuri care pot fi puse pe audi meu? multumesc anticipat |
4 Attachment(s)
si inca cateva poze
|
Quote:
|
Frumoase jantele,dar nu iti ating la viraje?
|
Quote:
Eu ţi-aş recomanda un 215/35 :) şi 225/35 sau 40! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:29. |
- Copyright 2026 4Tuning