![]() |
Re: Boicot Benzinărie(DATA 07.01.2011- INTALNIRE KAUFLAND COSBUC 17.00)
Quote:
Ce vina au , angajatii petromului?omu daca vede ca e nu este loc merge la alta benzinarie ca este plin orasul de ele.Si banii tot intra in buzunarul celor de la stat .Un protest bun ar fi sa nu alimenteze nici un cetatean roman timp de o saptaman ca atunci chiar ar fi gaura in buget, ceea ce este practic imposibil. |
Poi da-mi explicatie tu de ce vi? stai acasa......
Nu stiu cine dintre noi posteaza de foarte multe ori pe langa subiect....... |
paco4golf 8)
|
Quote:
|
Quote:
|
|
La ce peco sa facut protestul?
|
La Petromul de la gara pana la urma, am fost putini, insa chiar am facut fata cu brio....
Am avut parte de clienti furiosi, de angajati enervati si de oameni care au vrut sa ni se alature. http://www.emaramures.ro/Video-Maram...-carburantilor |
o mana de oameni dar a fost bine ..... un fel de 10 elefanti , se leganau ..pe o pompa de benzina.... :P
80% ne-o injurat ( ca deobicei ) 20% ne-o felicitat. :-P |
Felicitari baietii pt. curaj, Razvan te-am vazut la TV :> :lol:.
|
Re: Boicot Benzinărie(DATA 17-19.2011 INTALNIRE KAUFLAND COSBUC)
:"> :) Hai ca a trecut si protestul de azi, am fost putini, insa nu am fost "hapsani" si am "atacat" o benzinarie mai mica :)
|
baieti incerc sa iau legatura cu toate orasele pentru a ne corela actiunile numai asa putem avea efectul scontat...de la voi nimeni care s-a ocupat de organizarea si a venit azi nu vrea sa imi dea si mie un nr de tel?pe pm
|
treaba asta incepe sa semene cu incercarile noastre de a avea un club auto ,prima data se strang multi din curiozitate si apoi incet incet raman 3-4 care chiar si-au propus sa schimbe ceva dar raman fara sprijin.
|
posibil sa fie cum zici tu , impotant ii ca ne-am atins telu si in mai putini oameni.
nu iti reprosez ci doar intreb , tu de ce n-ai venit ? @dany12epz , nu a fost o singura persoana care a organizat totul ci am fost toti. |
nu stiu ce intelegi tu prin a-ti atinge telul,pretul benzinei e acelasi si va continua sa creasca,problema e statul roman nu statiile peco,s-au organizat o gramada de mitinguri legale de catre transportatori ,taximetristi in anii trecuti,pt reducerea taxelor,accizelor,ieftinirea carburantilor,scoaterea taxei auto si toata au ramas fara nici un rezultat concret,iar eu nu am fost prezent pt ca am fost la munca,eu nu am program fix muncesc cat e nevoie.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning