![]() |
Re: Boicot Benzinărie
Quote:
|
O singura data am fost cu un diesel, am alimentat de la luk oil si nu am avut probleme. Am discutat cu mai multi care au fost la ei si toti mi-au zis ca nu au avut niciodata probleme cu benzina, au fost 2 care au avut probleme dar de la motorina. Benzina nu are nimic oricate mit-uri exista. Eu unul am sa merg la ei numai sa fac rost de bani :D
|
Quote:
|
Quote:
|
si iti trebuie si procura daca nu e pe numele tau masina !!
|
cei care vor sa mearga la moldoveni sa alimentam sunt rugati sa ma anunte si sa ma contacteze merge si presa cu noi
trebuie sa dam o lectie |
Quote:
Nu va mai ganditi ca daca puneti de la Lukoil or sa va pice motoarele ca nu e asa. Care nu ma credeti va demonstrez eu( am curaj sa ma si pis in rezervor si tot nu imi stric masina) . Vreti sa facem ceva iesiti pe interval gata cu postarile si bla bla bla ca nu rezolvati nimic. Care vrea sa faca intradevar ceva sa vina vineri la stadion si de acolo plecam in coloana. Mai multe aflati de la CRIMINALES. Vorbarie si vrajeala vedem la TV destul. Tre sa punem piciorul in prag si sa facem ceva. TINETI CONT CEI DE LA REALITATEA TV MERG CU NOI!!! Ce vreti mai mult????? Atat am avut de spus. |
cunosc un nene are vreo 50 de ani si are de mult timp masini pe taxi la strada si atelier auto,(deci nu e in plop) zicand ca benzina mai rosiatica e mai calitativa, dupa asta trebuie sa te orientezi daca bagi de la moldoveni benzina.
care mai stie ceva despre asta mana sus |
uitati-va aici...http://www.realitatea.net/jurnale.html
dai la jurnalul de la ora 9 si uitati-va de la inceput |
Quote:
Deci...........................vineri iar protest. Poate ne strangem mai multi. Sunt multe concluzii de tras din aceasta stire. |
da din cite am auzit de la prieteni ca unii dela stadion afirma ca eu fac aceste demonstratii doar ca sa ma afirm eu
E frumoasa nu afirmarea da la virsta mea nu cred ca am nevoie pe linga ce am facut eu in viata asta COLEGU care ma vorbesti in absenta mea daca ai curajul si singe in teava de esapament zimi in fata daca te tin cohones BARBATE care traiesti pe spatele lui mama si a lui tata care a avut curaj sa zica la militie ca ei sunt lider si sa dea numele in caz de se intimpla ceva e o singura persoana MIHAI CSL in rest de comentat toti comenteaza de abia astept sa urc sa vad si eu cine e cel care il string chiotii si nu sunt singuru care a iesit si cere miau dat nr de tel la televiziuni sa ii reprezint toti au fost de aord sa ma duc eu asa ca cu afirmarea stai jos colegu ai1 si sa o crezi tu ca sufar de afirmare nu am nevoie si sa stii ca nu sufar de singuratate an avut jucarii de mic copil |
salutare. poate pune cineva aici, va rog, afisul ala cu "sustin ieftinirea carburantilor. SOLIDARITATE" ? va multumesc frumos
|
as vrea sa particip si eu ?
cum procedez?:D:D:D:D |
pur si simplu vii la Ora Si Data care se hotaraste , cu bani marunti , cu rezervoru pe rosu .:o
|
pai am cam 50 RON in monede de 1 ban,5 bani,10 bani,50 bani e ok asa?:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:52. |
- Copyright 2026 4Tuning