![]() |
Re: Punto - Un fiat si un 10 in engleza...
Arata bine rau asta mica 8)
|
Quote:
Sal man nu sunt iesite din tipar ,iti dai seama ca mi-ar fii placut si mi-e un j mai mare jante mult mai faine dar la un mic calcul am bagat in luna august aproape 15 milioane ,si nu am mai avut baniii pt ceva mai scump si mai bun dar nu puteam nici sa mai stau fara masina tinand cont ca ,cat a stat pe dreapta masina in service am dat 100 de ron in 3 zile la taxiurii ...dar na in mare sunt multumit pe spate o sa ii pun distantiere sa para mai lat ...daca tot am distantierele macar numai dau banii ...si le si folosesc ..plm Te salut! |
Quote:
Te salut! |
Quote:
As mai avea urmatoarele de facut la ea : -De vopsit etrierii -+de pus distantierii pe spate - o sa refac haionul din nou pt ca nu e treaba cu fibra lasa urme de oboseala o sa umplu golurile cu tabla ..ca sa numai crape Apoi bara spate (si cred si capota fata) in mare am noroc ca am cam toate materialele ..o sa vad ce pot face Azii o sa ma ocup de interior curatare integrala datorita faptului ca avand in service masina totii mecaniiciii s-au pus ca idiotii murdarii pe scaune si is varza Te salut! |
5 Attachment(s)
Am terminat in cele din urma cu interiorul am muncit de la ora 13 pana la 19 pfff ,cel putin a iesit foarte ok ,am rezolvat si cu bara spate + capota fata in ceea ce priveste vopseaua ..practic a mai ramas doar haionul care va fii refacut complet ,
O sa pun si ce va poze facute cu aparatul in urmatoarele zile ,akuma am decat cateva facute cu telefonul inainte de curatire si vopsire ... :arrow::idea::arrow: |
9 Attachment(s)
Pozele promise cu masinutza curatita interior + exterior ,pot sa zic ca interiorul a iesit tipla ca si nou zic eu ,:arrow:
Enjoy |
Foarte curata:shock: arata super bine!
|
Quote:
Te salut! |
Quote:
|
Quote:
Te salut |
Arata tare bine ;)
Cu ce ai curatat tapiteria? |
Quote:
Te salut! |
2 Attachment(s)
Salutare tuturor ,intre timp am m-ai facut si eu cate ceva pe la masinutza si anume i-am aplicat un polish atat pe faruri care aveau urme de oboseala cat si pe triple ,rezultatul e destul de multumitor ,azii am comandat un bec xenon nu de alta dar unul dintre becurii a cedat destul de piperat pretul dar na ...ata e
Intre timp i-am m-ai adaugat si un cal putere :lol::lol::rolleyes2 Si ceva poze :arrow: |
si se inteleg asa??;;) frumoasa culoarea frumoasa masina...;;)
|
Quote:
Te salut! |
| All times are GMT +2. The time now is 02:37. |
- Copyright 2026 4Tuning