![]() |
Re: ce vor fetele? :)
:blahblah: nu cred ca ti ai dori o tipa care sa ti fie ca un catzelush...te ai satura dupa un timp... cred ca si tie iti plac oamenii cu personalitate...;)
si sunt destule fete care au bani si si doresc pe cineva sincer, care sa nu se uite doar la buzunarul lor...asta app de ce scria mai sus...am cunoscut o tipa care statea cu un tip care i fura bani din geanta...asa ca...:rolleyes2 |
penibil omu...am intalnit si fete care insistau sa isi plateasca ce consumau pe unde mergeam ;)
|
tu de ce crezi? ca sa nu fie catalogate gen:"aspiratoare de bani"...si eu daca ma duc in oras cu un prieten nu l las sa mi plateasca...am impresia ca dupa ii raman datoare cu cva si nu mi place...lucrul asta mi l permit doat cu prietenul meu ;)
|
ce legatura avea asta?.. cum adica daca eu ies cu o amica la un suc ce e asa laudabil ca vrea sa isi plateasca? mie mi se pare de la sine inteles.. iar daca ies cu iubita de ex.. barbatul plateste .. insa da .. ultima de ex.. cu ultima prietena convenisem sa platim frantuzeste.. tocmai pt ca mai exista si femei care au alta mentalitate.. poate are si ea destui bani si nu e asa important daca ii platesc eu cateva sute de mii consumatia .. plus ca ea se simtea bine sa isi plateasca :)) bine ca a durat ceva pana sa ajungem la conventie pt ca ma simteam eu prost la inceput :D
|
Quote:
kiar asa....sunt 78501287 de kzuri in kre femeile intretin barbatii...normal k invers sunt mult mai multi...dar se poate....si dk as mi miliardara si m`as indragosti de unu cu mai putine posibilitati....as face tot posibilu sa ne fie bine la aman2!!!!si sunt multe femei kre sunt de acord cu mine!!! |
Quote:
|
nici asa..macar sa fie faza cu..."odata tu, odata ea..." dar de fiecare data sa plateasca ea mi se pare aiurea rau pt tine ca barbat/baiat...
|
Quote:
ce power crezi k ai???? mai degraba fata are power dk iti plateste de fiekre data ;) |
hahah ...fiecare cu powerul lui =))) dar la inceput e bine sa arati ca esti MAGAR ca sa vada ca nu ii merge cu tine ..nu esti acel fraier care o conduce acasa ii da suc si toate cele..daca fata te vrea citeste undeva ca esti asa doar la inceput iar apoi te poti schimba daca ea merita :)
|
vand linie auto audio DVD mp3 JVC tv OUT*3 citeste toate formatele,lcd bord 7 inch JVC telecomanda,statie,woofer Ground Zero 400w pret 800 euro
si Jante Al pe 15" 6 spite montate pe Golf2 pret 200euro tel:0723 371 277 |
Quote:
ai gresit topicu ;) |
Quote:
|
asta este problema ei ... oricum eu asa fac... la inceput sunt putin magar pt ca altfel si-o ia in cap de la inceput si nu e bine ..sa vada ca nu si-a gasit prostu care sa o pupe in fund tot timpul si non stop ! asta sigur ii va da de gandit fetei ;) si daca pt faptul ca isi plateste singura sucul si ca nu e condusa acasa se supara pe EL e mai bine pt el ;)
|
daca esti magar de la inceput...poate nu te mai baga ea in seama:lol:
|
pai sa nu ma mai bage nu e isngura fata! dar faza e ca lumea s-a schimbat mult si daca esti dragutz o sa-ti para rau ..asa ca mai bine putin magar dar mergi sigur ... parerea mea ! asta e
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:44. |
- Copyright 2026 4Tuning