![]() |
Re: B 64 M V P
Sa'ti traiasca :twisted: ...intreb si eu..intr-o poza se vede usa visinie ??
|
e o poza dupa net , app mai ai cumva un peugeot sau cv tot cu MVP la nr ?
am vzt intr`o seara cand am venit sa o iau pe ruxi |
Inca putin si ma ajungi...am 51.210 chiar in seara asta :D. Parerea mea sa montezi suportul de ochelari la locul original adica la plafoniera.
|
B 64 M V P
5 Attachment(s)
Alex4u in poze se vede usa visinie pentru ca nu este masina mea, e o poza informativa, sa-si dea baieti cu parerea despre locul precizat ! ! !
Alex30 da mai am putin si te prind, da nu mai aveam benzina zilele astea :???:, am facut protest la pompa da revin eu in forta 8) ! ! ! Da Razvaneluuu mai am si un 207, mica buburuza diesel :) MVP ! ! ! Si daca tot m-a dat Razvaneluu de gol o sa pun poze si cu buburuza :) ! ! ! E simpla aproape stock :shock:, da e comfortabilaaaa :lol: si consuma putinnnnn :D ! ! ! |
cine eu ... nu eu :))) pai stateam si ma uitam pe cer , ca na ... trb sa stai sa astepti pana vine :)) si mi`a sarit in ochi :x
|
B 64 M V P
2 Attachment(s)
Gata si cu suportul de ochelarii :D, l-am montat ieri, in 15 min am fost gata, pana la urma l-am montat in locul specificat de fabrica, langa plafoniera, daca va fii o sa cumpar inca unul si o sa-l montez in locul manerului de pe plafon din dreptul soferului, ca tot am eu 2 scrumiere, 2 brichete, 2 inele de angel pe far :shock:, 2 difuzoare la subwoofer :evil:, cate 2 din fiecare care daca se poate ! ! ! Pozele sunt informative, nu sunt de pe masina mea ! ! !
|
Quote:
|
Merci Choby :lol:! ! ! In legatura cu nuca si eu m-am chinuit sa o dau jos :rolleyes2, pana la urma dupa incercari de extrage doar cu mainile, am recurs la metode drastice :twisted:, am scos bomfaierul si am taiat pe langa tija, de jos in sus. Incearca sa salvezi bucsa interioara de la nuca ca te poate ajuta la cea noua sa o montezi mult mai usor, fara sa ai joc in tija. Sper ca ti-am fost de ajutor :D ! ! !
|
The M V P !!!
5 Attachment(s)
Pe Baneasa la o liniuta cu MIG 21 Lancer :twisted:!!!!
|
cum aluneci cu rotile astea? :)))
|
B 64 M V P
merge Fane in bucuresti, ca nu ies afara cu ea, nu e asa grav precum pare :P ! ! !
|
nu eee deloc grav frate si eu am cauciucuri de vara si nu eee grav deloc domnule mvp dupa cum am ziceam masina arata foarte bine daca vrei sa vb si despre alte chesti contacteaza-ma
Cu respect ObeLix |
Frumoasa rau de tot...ai grija pe zapada cu ea..ca sunt tot felul de ciudati..:sad:
|
Winter Mode ! ! !
5 Attachment(s)
Azi masina a trecut la "Winter Mode" ca nu prea se mai putea cu slick-uri pe 17" :P ! ! ! A primit 4 anvelope dedicate sezonului rece GoodYear UltraGrip 7 8)pe jantele stock Sinaia cu dimensiunie 195/60/15 foarte apropiate de cele standard, putin mai late si cu 4-5mm balonul mai mic ! ! ! Am mai achizitionat pentru vitor 2 lampi pentru fetele de usi de pe Laguna 2, vreau sa le montez pe fetele de usi fata exact ca la o Laguna. Astept pareri si sugesti ! ! ! Merci Obe si Alex4u ! ! ! Lui Fane nu-i mai multumesc ca a "cobit" si m-a facut sa-mi iau anvelope :D ! ! !
|
Re: Winter Mode ! ! !
Ahaaa.....ai scos michelin-urile..:D
Te las fara ele in primavara !!:twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:58. |
- Copyright 2026 4Tuning