![]() |
Re: Supercars - Japoneze vs. Europene
Tot la fel de biased ai ramas, Race?
*sigh* |
Quote:
|
Quote:
~Nautilus |
Ai dreptate,am gresit.Lumea e plina de coupe-uri RWD de 300 CP la pretul unui 350Z :rolleyes2
|
Quote:
Scumpe pentru piata din romania. In alte parti merita sa iti iei o japoneza in fatza europenelor. Daca in Romania alergi jumatate de tara sa cauti piese pt masini japoneze, in alte tari un piculetz mai avansate conduci 5 minute pana la piese auto si te intorci cu portbagajul plin de ce iti trebuie. Si chiar si masinile japoneze...sa fim seriosi ca nu sunt cine stie cat de multe. Scumpe pt ce stiu sa faca sunt acele 1.9tdi si alte troshcolete noi noute pe care dai o carutza de bani si de abia se misca....si fiind modele de baza mai arata si ridicol. Cat despre japonezele fiind "proaste"....nu stiu de unde ai auzit tu povesti din astea. Dar singurele japoneze care se strica din 5 in 5 minute sunt rablele astea de Subaru. Toyota este (discutabil) cea mai fiabila masina la ora actuala. Asa ca revino si tu cu ceva concret... PS: Exemplul Astra si Golf...lol...era numai o referire pt a imi trimite punctul de vedere...nu era o discutie in sine...mai citeste odata!!!! |
Inca o data,discutia despre "supercar-uri japoneze" se poarta in jurul pretului si disponibilitatii pieselor de schimb,fiabilitatii,masinilor compacte si TDI-urilor.Si te mai miri de ce Hondele si Toyotele sunt pentru bunicute :lol:
|
O gramada de ortaci sau luat dupa Tokyo drift, si nici macar nu si-au dat seama ca masinile care sunt in film au tractiune pe fata cand sunt stock. Pentru a realiza filmul sau schimbat tot la misinile alea pana si tractiunea. Deci de unde e Japonia mai buna la drifturi din moment ce ei fac marea majoritate a masinilor cu tractiune fata. Eu spun ca nu foarte multi japonezi isi permit sa modifice masinile in asa fel incat sa puna tractiunea pe spate. In primu rand numi vine sa cred ca unu a comparat Honda cu Mercedesul. Cand oare va ajunge Honda ca Mercedesul?????. In plus toti oamenii care se respecta isi iau masini serioase. Si din nou in Tokyo drift Yakuza ala vine cu dita mai S clasul. Putea sa vina si el intr-o Supra , sa simta si el adernalina. :)). Ce vreau sa spun e ca japonezele is pentru curse si atat. Si la melodia de la teryaki boys zice aia" If you see a man coming out from a black BENZ SLR, and you wonder . were he get that kind of money??? don't worry about it let's go" Ceva in genul asta, deci chiar ei recunosc ca supercarurile europene is cele mai tari. In ziua de azi lumea sa gandeste numa la tuning, tuning si iar tuning. De parca o masina o iei doar pentru a te duce la show ri, si doar pentru a te da smecher ca ai o masina tunata si unica .Cand o sa vada cineva in romania doua Lamborghini diferite in aceeasi zi sami spuna si mie.
|
Quote:
|
Quote:
Referitor la thread .. nu am stat sa citesc toate post-urile .. dar nu vad decat un raspuns posibil si acela ca Japonia nu produce inca si nu a produs nici un supercar... . Ce legatura au 2 lambo diferite in RO cu threadul? Si da s-au vazut in parcare la REX si nu numai.. |
Quote:
2. Daca tu spui ca skyline, evo, impreza, rx7 si lista continua sunt FWD ai spus totul despre cultura ta despre masini. 3.Faptul ca ai un mercedes la avatar spune ceva? 4.Nu are cum honda sa ajunga ca si mercedes pt ca deja i-a depasit 5.Postul tau e plin de aberatii 6.Adevaratii cunoscatori de masini nu au avut nevoie de fast & furios sa isi de-a seama cum stau lucrurile poate doar tu ai impresia ca f&f ti-a deschis ochii. Cum mai spunea cineva pe forumul asta: Traiesti intr-o alta lume amice si habar n'ai despre domeniul auto. P.S. Nu am oservat ca intre timp i-ai raspuns tu, Bemelo! |
Ok in primu rand nu insult pe nimeni, 2 tre sa copii filmul again sa va zic masinile cu tractune pe fata. In al 3 lea rand 3GSE zimi o revista de specialitate care a comparat Honda cu S clasul, sau cu SL ul. Ia zimi si mie tu esti "adevartul cunoscator" care zice ca Honda e peste Mercedes. Maine am sa aud ca Dacia concureaza cu BMW ul, ceea ce nu se va intampla niciodata. si in ultmul rand zimi si mie unde aberez ca sa iti explic mai detaliat.
|
fiecare cu parera lui, da... Honda care a depasit Mercedes :shock:
|
Pai nu poti sa compari Honda cu mercedes, tocmai asta este. Comparam varza cu conopida. :D Fiecare are plusuri si minusuri. Si faza cu Yakuza cu S-classe este un stereotip, intelegi? Ca si in orice film de duzina cu mafioti. Pai cum spui tu ca japonezele sunt doar pt curse? Cand la offroad exceleaza( Mitsu, Nissan, etc) , capitolul lux (lexus, infinity), ce sa iti mai zic? Ca au de toate si ei in afara de adevarate supercar. Prea putine sau facut si in serii prea mici si prea putin difuzate. Faza este (revenim iarasi la acest subiect) ca sunt masini care cu investitie nu foarte mare reusesti sa le aduci la nivelul supercarurilor. Asta insemnand sa le aduci la nivel ferrari, lambo. Ex: Impreza, Evo, Nsx, Skyline, 300zx, 300gto. M-ai inteles sau mai bine zis m-am facut inteles?
P.S. Ca si fiabilitate honda a intrecut orice standard deja. (inclusiv masina cu steluta) :D |
singurul capitol la care Honda a intrecut Mercedesul sunt motocicletele :)))
faza cu fiabilitatea dupa parerea mea e fumata de mult si mai tine doar la romani .... germanii isi fac masini care sa ii tina cat o folesesc ei dupa care isi ia modelul nou iar cea veche o vand romanilor prosti care viseaza de mici sa se duca in Germania sa isi ia masina:)) |
Eu te inteleg dar dak ei nu au facut supercaruri, ci doar au luat masini si leau tunarit pana au ajuns la performanetle supercarurilor.. De ce le mai comparam?? :-? ADik am compara un car pur-sange cu unul corcit care e indopat cu steroizi pana ajunge la performantele pur-sangelui (sa nu se creada ca masinile Japoneze sunt niste corcituri, nu vreau sa fac aluzie la asta). Am citit tot threadul si na zis nimeni nimik dar zic eu, Titlul acestui topic este din prima incomparabil, dar atunci apare intrebarile, De ce sau scris 23 de pagini??? :-? Sau mai bine de ce sau scris 23 de pagini doar pentru a ajunge la concluzia aceasta?????
P.S Si tratament faza cu mototcicletele e tare rau. :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:27. |
- Copyright 2026 4Tuning