Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin) (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/21746-topicul-posesorilor-pasionatilor-bmw-e21-rechin.html)

KAY_ 27-04-07 22:13

re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)

Dap o sa ia probleme cu politia.....talon ridicat , puncte , amenda .

blondu316 28-04-07 19:28

4 Attachment(s)
sal all....am vazut aici multe rechine frumoase si urate :) si m-am gandit sa bag si eu poze cu al meu :)...nu e spuma spumelor..dar......sper sa va placa...inca mai am de munca la el...dar toate la timpu lor :D....va salut pe toti !

piratu_volvo 28-04-07 20:13

Nu ti-ai mai gasit bara pana la urma?

blondu316 28-04-07 21:37

ba da.....dar e unpic cam stramba in unele locuri si am dus-o la service sa mi-o indrepte si mie :D !

MON-u 29-04-07 15:22

Frumos rechinasu!Stopurile spate is interesante,cum leai facut asa?Ce motor ai?Bafta si numai bine!

MON-u 29-04-07 16:07

3 Attachment(s)
cateva poze si cu MONICA mea!:D

MON-u 29-04-07 16:07

3 Attachment(s)
Alte poze cu Monica mea!:D :lol:

piratu_volvo 29-04-07 18:07

Quote:

Originally Posted by BMW RECHIN_66 MON (Post 876346)
Alte poze cu Monica mea!:D :lol:

Arata super masina,sa ai grija de ea;)

blondu316 29-04-07 18:13

pai .....motoru e de 1766cm...la stopuri le-am vopsit rosii , le-am pus bec cu dublu filament si am lipit cate un plus de fiecare :) ! si cand aprind pozitii se aprind toate :D ! daka pun frana ,semnal , masalier sau ceatza se aprinde dublu filamentu....oricum...arata bine monica ta :D ! pare in stare perfecta !

blondu316 30-04-07 01:11

piratule....am si eu o intrebare ptr tine daka nu te superi....am vazut la rechinu tau ceva ce eu caut de mult si ma obsedeaza :D ! vreau si eu semnalizatoarele dp fatza transparente!!!!!!!vreau sa ii fac la faruri ...tot ca in spate...gen american :D ! tu le-ai cumparat sau le-ai facut u ??ca mi-a zis cineva ca astea pot fi curatate...!bafta

piratu_volvo 30-04-07 11:42

Eu le-am cumparat asa gata decolorate:lol:

Tod3rik 30-04-07 11:50

are cineva de vanzare o caseta de directie pt E21? sa fie in stare kt mai buna ..

MON-u 30-04-07 22:25

Quote:

Originally Posted by blondu316 (Post 876463)
pai .....motoru e de 1766cm...la stopuri le-am vopsit rosii , le-am pus bec cu dublu filament si am lipit cate un plus de fiecare :) ! si cand aprind pozitii se aprind toate :D ! daka pun frana ,semnal , masalier sau ceatza se aprinde dublu filamentu....oricum...arata bine monica ta :D ! pare in stare perfecta !

Mersi!pare dar mai am multe de facut la ea!Treb sa ii schimb toata fata urgent,directia e terminata!Telescoape,sai pun carb original(am de 1300)si poate sai pun un alt motor(dak ma ajuta dumnezeu un 2.5i sau macar 2.0i)Am toate piesele noi ac dar treb sa fak rost de bani pt manopera!Mersi PIRATU!;)
Am sa mai pun si alte poze cu ea mai incolo!Bafta baieti!

KAY_ 30-04-07 23:02

Quote:

Originally Posted by Tod3rik (Post 877356)
are cineva de vanzare o caseta de directie pt E21? sa fie in stare kt mai buna ..

Am eu una da e fara servo si e de E12 .Intreaba si tu pe cineva daca se potriveste ,sau poate stie cineva pe aici ....
Ce ai facut cu arcurile?ai sunat acolo?

blondu316 01-05-07 18:00

pai nici eu nu stau bine cu directia la a mea...tre neaparat sa o fac..si eu vreau sa zic ca am carburator de dacie :) cu jigler de 1.6 si trage bine rau...i-am pus un filtru sport...si merge :D ! uite filmare https://www.youtube.com/watch?v=4TX3v1FJHM8 (am scos-o la liniutze :)) ) ...si tu zici ca tre sa ii schimbi toata fatza.....nu inteleg dc...ca arata f bine :) (fatza de a mea care cere neaparat o vopsea ) ...te salut si numai bine

All times are GMT +2. The time now is 08:00.

- Copyright 2026 4Tuning