![]() |
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
Dap o sa ia probleme cu politia.....talon ridicat , puncte , amenda .
|
4 Attachment(s)
sal all....am vazut aici multe rechine frumoase si urate :) si m-am gandit sa bag si eu poze cu al meu :)...nu e spuma spumelor..dar......sper sa va placa...inca mai am de munca la el...dar toate la timpu lor :D....va salut pe toti !
|
Nu ti-ai mai gasit bara pana la urma?
|
ba da.....dar e unpic cam stramba in unele locuri si am dus-o la service sa mi-o indrepte si mie :D !
|
Frumos rechinasu!Stopurile spate is interesante,cum leai facut asa?Ce motor ai?Bafta si numai bine!
|
3 Attachment(s)
cateva poze si cu MONICA mea!:D
|
3 Attachment(s)
Alte poze cu Monica mea!:D :lol:
|
Quote:
|
pai .....motoru e de 1766cm...la stopuri le-am vopsit rosii , le-am pus bec cu dublu filament si am lipit cate un plus de fiecare :) ! si cand aprind pozitii se aprind toate :D ! daka pun frana ,semnal , masalier sau ceatza se aprinde dublu filamentu....oricum...arata bine monica ta :D ! pare in stare perfecta !
|
piratule....am si eu o intrebare ptr tine daka nu te superi....am vazut la rechinu tau ceva ce eu caut de mult si ma obsedeaza :D ! vreau si eu semnalizatoarele dp fatza transparente!!!!!!!vreau sa ii fac la faruri ...tot ca in spate...gen american :D ! tu le-ai cumparat sau le-ai facut u ??ca mi-a zis cineva ca astea pot fi curatate...!bafta
|
Eu le-am cumparat asa gata decolorate:lol:
|
are cineva de vanzare o caseta de directie pt E21? sa fie in stare kt mai buna ..
|
Quote:
Am sa mai pun si alte poze cu ea mai incolo!Bafta baieti! |
Quote:
Ce ai facut cu arcurile?ai sunat acolo? |
pai nici eu nu stau bine cu directia la a mea...tre neaparat sa o fac..si eu vreau sa zic ca am carburator de dacie :) cu jigler de 1.6 si trage bine rau...i-am pus un filtru sport...si merge :D ! uite filmare https://www.youtube.com/watch?v=4TX3v1FJHM8 (am scos-o la liniutze :)) ) ...si tu zici ca tre sa ii schimbi toata fatza.....nu inteleg dc...ca arata f bine :) (fatza de a mea care cere neaparat o vopsea ) ...te salut si numai bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:00. |
- Copyright 2026 4Tuning