![]() |
Re: Passat - 1.9TDI
Quote:
Foarte frumoasa masina. |
3 Attachment(s)
ms,am revenit la xxl , am pus si un soft care ma ducea catre 150 cai , dar dupa 3-4 zile a inceput sa-mi mearga nasol,sa traga abia dupa 2500 si a devenit foarte enervanta,daca vreau ture sa traga ii dau la benzina,nu la diesel de 350 mii km.. o sa il scot si voi incerca ceva mai de ''calitate''.. Oricum in primele zile am testat din mers cu 320d 136 cai,passat 131 cai si am luat-o in fata destul de binisor si cu e60 525d 177 cai am stat lipit fara sa se distanteze sau sa il ajung eu.. Oricum nu ramane pe masina softul asta,sa nu mai vorbesc de consum care ma tine 8.5 - 9 de la maxim 6 inainte.
|
De unde aduci jantele astea? Oriunde ajung in dezmembrari in zona mea, nu au decat prostii de jante, ba prea mici ba mari dar zgariate/sudate/lovite.
Arata al naibii de bine passatu cu jantele astea8) Dar nu te supara, un tdi de varsta asta nu isi pastreaza calutii. Ceea ce faci tu cu softul e sa readuci la viata caii pierduti pe parcursul anilor. Nu mai pune box tuning. Nu merita nici pe un diesel ,,tanar''. Pur si simplu il distruge. O resoftare facuta ca la carte e tot ce trebuie. |
Quote:
|
Nici cu full polish nu erau jantele de rusine :D
|
3 Attachment(s)
problema nu era de la soft,era de la 2 furtune de vacuum,le-am gasit le-am schimbat si masina trage misto,turbo intra de la 1600,am scos consum pana la Targu Mures 250 km cu 4.9.
+ un mic upgrade (si-a mai montat cineva ?) |
Quote:
Probabil daca nu as avea parasolar ar ajuta la ceva:) |
daca e vorba de al 3-lea parasolar... eu il am de fabrica. :)
|
nu cred k era vb despre acel mic parasolar de deasupra oglinzii cat era vb despre oglinda cu senzor de lumina....sper sa nu gresesc eu acum....e foarte buna o astfel de oglinda.....si app frumoasa masina felicitari
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
La ce ajuta oglinda aia ? E anti orbire? Ai folie pe luneta? Eu unul am folie dupa cum stii..si e de calitate. Nu ma deranjeaza nici macar un bi xenon oem daca vine din spate...:-)
|
Quote:
|
gotti axia 9.5j toate 4 et 37 + capat planetara + 3 brate la directie + furtunele de la vacuum inlocuite cu unele mult mai groase sa nu mai am treaba cu ele curand.
|
Si poze cu jantele?
|
superb modelul de jante!poze,poze..
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:05. |
- Copyright 2026 4Tuning