![]() |
Re: vw golf 2... in progress
Simpla si cu gust , stilul clean o prinde f bn. Dar o folie neagra pe geamuri parca ar da f bn dupa parerea mea.
|
E un proiect chiar frumos....in care a intrat multa pasiune.Felicitari!!
Legat de folie....eu am sunat la o firma din pitesti, cik ar fi printre cei mai buni si lucreaza cu maretiale bune, in fine, si m-am interesat pt a mea, DOAR 199 RON.Daca esti interesat imi dai un PM si iti trimit nr de tel la care poti sa iei legatura cu ei!Bafta!!!Sa auzim numai dee bine;) |
I'm lovin it!
|
2 Attachment(s)
incearca sa schimbi stergatoru ala imens d p luneta..am atasat o poza cu un stergator finutz, imbracat.
si cred k ar trebui sa o alasi mai jos+ ale cauciucuri mai mici. bafta, masina arata ft bn;) |
Salut!Si mersi pt tot!N-o sa ma apuc sa scriu posturi multe deoarece am f.mult de lucru!Si anume faculta si masina!Dupa un timp lung mi-am gasit chedere la usi pe tavan sau cum le zice!+Am schimbat pozitia stergtorului spate!Masina f.curand va primi un set de jante cu buza lata!Acuma urmeaza sa schimb la motor nush cum ii zice exact dar la culbutori imi fac urat porcariile alea hidraulice(chiar habar nuam cum sa le zic)dar fac f.urat si toata investitia ma costa 3 mil!Sambata schimb evacuarea cu una marita!Nush daca ma va ajuta cu ceva dar eu sper!Oricum ceea actuala e praf rau :D.Si in legatura cu foliile nush ce sa zic.Mi-ar placea dar nu am chef de probleme!Am inteles si daca ai acte pe ele se mai leaga de tine!Acuma as vrea sa-mi spuneti unde as putea gasi turometru pt motorul meu diesel!Si ce modificari trebuie sa aduc!Am inteles ca e o treaba cam incurcata.Dar e nasol asa fara turometru!Mersi!
P.s. Inca odata va multumesc!Sa stiti ca masinutza a fost facuta cu f.multa pasiune si rabdare!Pt anii lui 1984 acuma arata destul de bine zic eu! SAlut la toti! sambata va arat poze daca pot! |
Quote:
|
Poze cu viitoarele jante ai?
|
Quote:
P.S. am comandat astazi la culbutori ... 3.7 mil aduse direkt din Germany 8) si ajung peste o saptamana :cry: ... Dar eu vreau calitate si nu cantitate ... f.curand o sa incep lucru la interior... doar sa trec odata de examene :( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut la toti .
Moralu la pamant.A doua mea masina un peugeot 307 Astazi am fost izbit in plin de un tip cu un golf4 ... Ce sa va zic ... am promis lucru pe maine la golf dar se pare ca nu va fi nimika ... Asigurarea lui imi repara masina mea ... care e atinsa pe partea stanga ... bara aripa usa prag si ura spate ... si ceva la roata fata ... Luni sunt programat la asigurare sa se faca constatarea ... si las masina la service ... Iti vine sa-ti bagi ceva in el de tara si de oameni ... P.S. Golfu next week intra la un polish profesional pt a vedea ce e sub vopsea :D Respect Nude Lindsay Lohan saver http://myscreensavers.info/lindsay***** |
Peste 2 sau 3 zile ajung tachetii hidraulici ... dupa duc pompa si injectoarele la facut schimbat duze ... curatat reglat ... si motoru ar trebui sa fie ca nou ...
|
3 Attachment(s)
Salut ... tachetii hirdaulici ... sper sa am timp maine sa le montez ... daca nu atunci ramane pe sapt viitoare!
O sa mai revin cu poze cand se duc injectoarele si pompa la reparat ... Salut |
Ce pot sa zic..... am citit tot de la inceput si pana la sfarsit :) si nu se mai termina X( ... oricum ... multa munca .... multi bani investiti si multa pasiune .... incepe sa se vada ca v-a iesi o masina frumoasa si cu mult bun gust :) spor la treaba in continuare si ai grija de ea ... o sa urmaresc acest topic in continuare :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:29. |
- Copyright 2026 4Tuning