![]() |
Re: E36 - Bmw
Quote:
Efix folosesti si tu Mariane?:)) |
Quote:
|
Quote:
|
Km 23???:D....unde se afla acest punct de interes??:D
|
Quote:
|
Acum am ajuns de acolo este ora (12-39)..pot sa va spun ca am ras cu lacrimi....":lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol:"..
am ajuns la locul cu pricina,nu era mai nimeni p acolo...cativa "magraoni" care spargeau seminte de vorbeau o tiganeasca (sa mor daca intelegeam ceva :lol: ) eram cu 2 tovarasi si un var de-al meu....din simpla plictiseala avand in vedere ca nu era nimeni m-am pus cu masina la start ,am plecat singur de nebun (i-am dat o tura pe fiecare) cand sa intorc masina ma intalnesc cu un tovaras de-al meu (MUK pisica 2.5)..ba te dai ma cu mine (el avea inca 2 in masina,eu eram cu un tovaras) a zis omu ca da...m-am pus la start..am stat doar 1..langa el...a2...a3....(TIR...DA BULE MAMA ,VREAU 2.5 CLAR:D) !!!..cand ma intorc de la finish....(tovarasii mei,ba garda ,garda :D:D:D ) trag p dreapta....stam vreo 25 d minute pe acolo(erau de la RURALA)...cand colo...de la indepartare ce se aude..(NINO NINO) ROOTIERA VERE...BANG S-A SPART GASCA:D..O LUAM TOTI LA FUGA,UNU CU O DACIE (BREAK)... =)))))))))))))DA BULE MAMA =)))))) SA PLECE EL REPEDE (FIX PE EL IL OPREA GARDA CU BREAK DIN 78'),CU FARURILE STINSE, DA CU SPATELE SI CAND SA DEA CU FATZA A CAZUT IN CAMPU ALA CU MASINA (DICTALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LUME :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: )...am inebunit de ras=))))...a cazut cu breaku in santz...da bule mama sa vezi breaku cu curu in sus :shock::shock::lol::lol: auleoooooooo:lol: nu mai pot ma doare burta:lol: numai cand scriu acum:lol:de cat am ras.....ce-am mai ras doamne...cu lacrimi :D:D:D:D:D...apoi m-am intalnit cu "cineva" si gata seara...am ajuns acasa nevatamat...putin obosit..ca am stat in frig.....!!!! |
bai io te-am vazut din petrom am auzit sunet puternic si kand ma uit vad niste table rosii in viteza
|
Quote:
ce panarame :)) cand am venit si noi .. era garda akolo ... se ruga de aia sa plece :))) unu din gaborii aia era sigur spart in gura de bautura .. daca vzi fata p el . am plecat in kolo dupa chitila p urma .. intr-o padure nebuna .. bezna :shock: era piska aia a ta verde akolo .. se dadea cu ea ... ii rupea fikatzii :D 318 lcv parca :-?? |
Quote:
pe ala cu pisica verde l-am chemat eu aseara..(sa ii arat ce inseamna 1.8 is )...dar din pacate au venit tartanii cu "GIOROFARURILIII" :lol: mariii............da bule mama daca vedeai breaku la roman in santz =))))))) dictalooooooooooo :lol: am murit de ras :lol: =))))))))) |
si nu l-a scos garcea din sant pe ala cu breaca? :)))
|
Quote:
|
Lasa ma...parca nu va place sa va alerge :))))
|
Quote:
Mare panarama de om esti Mareane :* =)))))))))) Ce rau imi pare ca am ratat aseara "stand up comedy" by km 23 =))))) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:55. |
- Copyright 2026 4Tuning