![]() |
Re: Masina mea, Audi A4
Quote:
10x :-) . daca te referi la cele cu rosu, cu leduri de pe a4 albastru cu aripi f evazate, da, arata f bine ... dar nu stiu cum sa fac rost de ele... |
...pai mai intai intereseazate de la ce firma sunt ( la bazar oferte extinse sunt baietzi care aduc de la diferite firme , intreaba acolo) si apoi cauta oferta cea mai avantajoasa...
|
2 Attachment(s)
SFW , am o intrebare : ce parere ai de Audi asta????
|
Quote:
hmm.... kitul arata bine, cel de la kersher ... fata e draguta ... spatele ... vine bine pt ca e mai robust, mai rotund ... dar nu prea ma omor dupa genul asta de spoilere, gen ferrari ... si pragurile stiu ca sunt f reusite la kit-ul asta ... Farurile ... mi se pare blasfemie sa pui angeleye pe audi... Stopurile ... asa si asa ... eleron je-design ... interesant dar il prefer pe cel tip s4. grila mattig (parca) ... nu ma omor dupa ... dar nu arata nici f rau culoarea ... nu e pe gustul meu ... iar eblemele de pe spate ... :rolleyes2 ... ma abtin (cateodata unele chestii minore strica tot ... chiar daca culoarea tine de gust ... emblemele alea eu zic ca tin de bun gust .... ) tu ce parerea ai despre el sasha_z? :D |
Quote:
:( sfw`ule am fost la bacau si nu i-am tras poze :(( am zis ca era urat sa te ridicam de la masa :P poate aveai treaba :P |
Quote:
:lol: nici pe topicul meu nu pot sa fac offtopic ... of of of :lol: Ei, nu ar fi fost nici o problema. Mai ales pentru cateva poze marca evl*skillz :D De acuma prin primavara, ca saptamana viitoare o descalt si ii pun incaltarile de iarna ... ca nu ar vrea sa ma prinda ninsoarea cu toyo pe masina :???: |
normal fratimiu .. la anu la vara.. promit o excursie cu fratele skillzu .. pana acolo .. ca am vazut cateva peisaje tari rau de tot... :) venim si noi frumos bem un cico .. scoatem bijuteriile la poze nu ? :) audi`u .. golf`u .. st`u .. :P etc :P
te salut .. p.s: va asteptam prin buc la un suc :P |
Quote:
|
Quote:
sincera sa fiu e al 2`lea Audi pe oras(a fost k l`a vandut)....primul e fain de tot , in curand pun niste poze;)) |
Quote:
Si la kituri ... kit-ul meu imi place cel mai mult (chestie de gust, de ce-mi place mie), dar nu inseamna ca ala nu mi-ar place ... era al 2-lea sau al treilea in preferintele mele (impreuna cu cel de la caractere)(de atunci a mai aparut un kit, care arata f bine; de fapt e doar bara fata) Presupun ca te referi la cel cabrio ... e interesant ... inainte nu prea imi placea ... acuma de cand a schimbat culoarea ... imi place, ca masina de show e tare ... |
nu nu e vb tot de un A4 a lu catalin Oprea....unu rosu....sooper tare !!!!
|
Quote:
|
A4 roshu......mere..macar daca era RS4 :D
Uite ce kit frumos de A4 am vazut pe net....red k il stiti! ;) https://img234.imageshack.us/img234/6...ca418t16xb.jpg ___________________________ Si un wallpaper super :shock: http://autowp.ru/pictures/audi_a4_se...a4_sedan_9.jpg ___________________________ Stopuri http://www.quality-autoimport.no/cat...17-a4%208e.jpg Ce roti de iarna ii pui? de tabla? sau pui alea de S4 care le aveai? SAu de ce erau :oops: |
Quote:
kitul de la sportec e asa si asa ... nu ma omor dupa ... simplut, finut, cei de la sportec merg mai mult pe performanta ... si mai au niste jante f tari numai ca sunt vreo 800 bucata :shock: Frumos tare wallpaperul ... ma inebunesc aripile alea evazate ... arata tare de tot. O sa pun pe cele pe 17 din aliaj, nu-s de S4, doar ca seamana destul de bine ... :-) (sunt tot audi) |
4 Attachment(s)
uitati poze cu rs4 ala portocaliu ... nu e chiar superb ... dar e "WOW"
Cam asta imi vine in minte sa zic cand il vad in poze ... dapai sa-l vad in realitate, si sa mai vad si interiorul ala ... masina tipa toata ... Doar ca nu e stilul meu ... as prefera daytona grau, neagra, sau alba daca as vrea sa fie mai exotic ... cu pachetul black optic poze: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:22. |
- Copyright 2026 4Tuning