![]() |
Re: Mafia Cars
ce intrebare... sa nu ii fure rotile. plus ca mai castigi 2, 3 cai
|
Quote:
|
sel 600 din 94. jante pe 22-23 anvelope late late si pe 25-30.
|
4 Attachment(s)
Bentley ARNAGE
Bentley Azure Cadillac Fleetwood Convertible Sedan Cadillac 452 v16 |
Quote:
|
10 Attachment(s)
Fosta masina de mafiot roman....S600 long. sau unul nou mult mai special.
S 600 Panzerung B/6 B/7 (adica blindat cu cel mai puternic blindaj posibil) versiune mai lunga decat cel long. Cred ca e cea mai buna masina de mafiot....dar costa 500 de mii de euro. Cat un Maybach 57S. |
3 Attachment(s)
Maybach 57S sau poate un RR Phantom
|
6 Attachment(s)
Una bucata Mercedes Viano-Brabus (dar sa fie si blindat).
Totusi asta cred ca este masina perfecta pt. ei. Are toate avantajele... 1- nu bate la ochi....e doar un VIANO. Un mafiot vrea sa fie discret nu sa iasa in evidenta. 2- masina e foarte scumpa si la fel de luxoasa ca un Maybach la cum e modificata. (asa ca nu va duce lipsa de lux si super performante. 3- e spatioasa...poate depozita bani (cadavre in sac daca e cazul). In masini sport chiar si limuzine ce face ?? Nu prea are loc. 4- multi au sofer. Nu isi conduc singuri masina....dar daca are sofer si nu vrea sa auda ce ii spune partenerului de langa el, o poate face fara probleme fata de alte masini care nu au partitie. Nu il aude nimeni in spate. E izolat de sofer (doar daca vrea il suna pt. ca are sistem prin care poate discuta si cu soferul daca e nevoie). 5- spuneti voi...eu cred ca sunt suficiente cele enumerate de mine. |
10 Attachment(s)
Sau asa....Land Rover Range Rover 5.0 V8 Supercharged - STARTECH
Ce poate fi mai frumos ? |
6 Attachment(s)
Merge si asta. Mai ales in Romania....e ceva deosebit.
|
10 Attachment(s)
Bentley Continental Flying Spur (pt. cei mai buni )
Mercedes S 600 pt. restu... |
- Range Rover
- Maserati Quattraport - Audi A8 - BMW seria 7 - BMW seria 5 (E39) - 300C - s600 Si nu mai vorbiti de masini din 80-90'...ca suntem in 2011. Cam astea merg :). Cum sa pui lamborghini...masina de mafiot? sau ENZO? CUM COAIE ENZO? Cum sa te prezinti ca fiind mafiot cu ENZO?:oops: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning