![]() |
Re: VW Golf MKII - Car Audio
Quote:
|
Quote:
la noi in oras sunt baieti cu masini cu liniute :) eu sunt aproape singur cu muzica . astia ma enervau ca se intreceau iar eu eram cu zgomotul:( mi-am luat un urs am pus 4000 benzina i-am batut pe toti si dupa aia am dat ursul pe un golf 4 tdi care l-am dat pe duba . va bat pe toti si o vand dupa aia . va dau de lucru vreo 2-3 ani si gata !!!! |
Quote:
nu o luati in nume de rau dar chiar sunt cu mare chef!!! |
dar totusi sa nu comparam Slobozia cu restu tari ....
daca un motor de 4 l a batur restu orasului ..asta nu da de nota ca e sau a fost un urs tare ...venea un tdi de 1,9 si O LUAI D ENU STIAI UNDE E USA ...sa nu mai vb de alte masini totusi ca sa faci o asa afirmatia ar trebui sa ai ceva cunonstinte in domeniu ...audio ...nu doar sa tragi 2 fire ...nu sa fii ajutat de o gramada de oameni in domeniu care lucreaza de ani de zile ... asa orice TARAN CU BANI merge cumpara o masina gata facuta si se incoarda cu ea pe la competiti si el defapt nu a facut nimik ...deci unde e Concluzia ? |
In primul rand e Wörthersee:) la bucuresti e in 12-13 pe cand in austria e in 19. Daca erau in aceasi zi era ceva dar asa asta nu are nici o legatura. Poti veni la amandoua.
|
Quote:
http://www.woertherseetreffen.at/ si sunt persoane care deja stau de 1 saptamana acolo |
Quote:
aveam pretentii la tine , serios ! mai dezamagit total ! eu am ridicat stacheta atat cat era nevoie ! nu vad rostul unui cost suplimentar ca tot bateam cu 4000 normal !! intelegi ideea? ugod ... ti-o spun acum si aici nu ma vei batea niciodata indiferent de situatie!! si inca ceva ... eu nu sunt taran cu bani ! eu sunt doar taran ! daca intelegi ce vreau sa spun .... ma indoiesc insa |
si ca sa vezi si actiune live
http://www.pmischkulnig.com/Mischkulnig/WebCam.html |
Quote:
|
Again. Din 14-20 ai aproape o saptamana. Nu are legatura.
|
Si daca e ajutat de 1 sau 1000 de oameni, nu tot db se masoara? Sau deja simt in aer un usor iz de scuza?
Pune mana si termina masina si iesi cu ea ca la comentat si spart seminte pe bara toti sunt experti! |
Quote:
|
Quote:
|
Ma bucur ca-mi duci dorul :)
Cum ca toti is buni la comentat, nu era nici o noutate ;) Drum bun in Austria! Chiar te invidiez ca esti langa granita :) |
Quote:
deci care este concluzia???? ceva cunostinte am acumulat nu la nivelul care il vreau dar am tot timpul sa invat ... tre sa te gandesti la un lucru .... acum un an si ceva nu stiam ca exista car audio in romania acum ma bat cu cei mari ..e un lucru .... inca raman la concluzia ca sunt un novice , un taran care a vrut sa fac ceva in car audio .... ar trebui sa respecti asta :D |
| All times are GMT +2. The time now is 06:17. |
- Copyright 2026 4Tuning