![]() |
Re: E36 - Refreshed
Sa stii ca nu e asa grav daca prinzi splitterele pe masina.
Cel putin eu cu alea originale, atingeam zilnic, de cel putin 3-4 ori, si sunt ok. Le-am bagat sub bara de o gramada de ori la borduri, etc. Unul singur am reusit sa crap. Dar tot a ramas acolo intreg, nu s-a facut bucati. In rest, singura chestie e ca se tocesc in timp :lol: Acum nu stiu cum sunt ale tale, dar nu cred ca sunt din fibra sa se sparga asa usor... Quote:
|
6 Attachment(s)
Am pus splitterele sus azi pentru cateva poze :D Am incercat si sa vin cu ele pana acasa si au atins de vreo doua ori chiar daca am mers cu mare, mare grija. Le-am dat jos, le tin doar pentru poze :))
|
arata intr-un mare fel :D
|
foarte misto,anul asta o sa fie multe pisici muncite :)
|
Ce superba a iesit :shock::shock:
Daca pui alte gume pe fata va fii si mai bine ! |
Mersi Mersi Mersi ... Am in plan un alt set de gume, Falken 205/40/17 insa se gasesc foarte foarte greeeeeeu. Cand o sa gasesc exact gumele astea la un pret decent, sau niste Pirelli in V aceeasi dimensiune sa fie stretch gumele pe jante, o sa le schimb :D
|
Un video micut: http://splicd.com/rUydbwDpgPc/117/207
|
este o frumusete masinuta ta
|
Thanks! Insa mai e destul de lucru la ea, la interior mai ales, cand or fi si finante :) Intre timp a sosit si grila/sita pentru bara fata. Stie cineva cum o pot monta cum trebuie?
Clemele din plastic de pe bara de M s-au rupt iarna, am prins grila inainte cu silicon de geamuri si la viteza mare am pierdut-o, deci trebuie o prindere fara cleme (ca nu mai sunt), fara silicon (nu tine) si fara suruburi sau nituri ca arata naspa. |
Arata intr-un mare fel matza asta. Ce feline au iesit anul asta pe strazile noastre...
|
11 Attachment(s)
Inca o serie de poze nooooi. :rolleyes2
|
exact asa mi-am luat un stiker nu stiu pe ce sa il pun,pe cabrio sau pe coupe :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:19. |
- Copyright 2026 4Tuning