![]() |
Eu nu pot veni frate ca sunt racit, stau la pat, si nu stiu cine o sa vina pe ploaia asta.
|
Cand ne strangem sa \"dansam\" cu masinile? :roll: Ati adormit cu totiii?
|
Ne strangem sa discutam ziua! Aduc eu camera de filmat! :wink:
|
Baieti ne vedem dupa sesiune ca nu mai pot, am dat azi pe la facultate si am vreo cateva zeci de pagini de invatat si sunt blocat rau de tot.
:cry: :cry: :cry: |
Bai 7 dimineata si nu este nimeni pe forum! Care iese la un drift sa-mi dea un telefon la 0723202531! :lol:
|
Re:
Quote:
|
Quote:
|
Vlade in cazul asta haideti sa o repetam luni seara, pe la 8.
|
Da cum nu, repetati-repetati :wink: :lol:
|
salut baieti! ce ziceti de un niste accesorii tuning pt dacia?daca aveti lasati si voi un msg pe postu asta
si adresa de mail. pa pa . ne mai auzim |
abia astept sa se definitiveze treaba cu clubul in brasov :)) o sa ne distram bine si o sa avem ce face
tinetzi pedala apasata (pana la blana) pa |
salutare!eu sunt nou p aici si vreau sa stiu asa ca chestie ce cluburi mai sunt legale?ca voi devenii in curand membru fondator al ADR Brasov(haide shadow mai rpd) club care e legal ?mai exista de fapt alte cluburi legale?
bravo voua (LUCA&SHADOW)ca ati reusit asta! felicitarile mele |
camd puteti sa o punem de o iesire spre mine(BV) ca stiu niste locuri bune sa ne jucam cu masinile!si nu zice nimeni nimik ca nu au aflat astia in BV de ce e ala un club auto!haidetzi sa-i invatam!poate se poate anu asta!
|
hai ca ma duc sa invat ca am maine exam!succes studentilor si elevilor din ADR(vlad te simti ELEVULE! :)).SPAR SA NE AUZIM CU BINE DUPA SESIUNE
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:54. |
- Copyright 2026 4Tuning