![]() |
Re: Mures
stiu ca va plac mai mult masinile noi . da ce ziceti de batranica?
|
arata bine. zi ce motorizare are... sper sa nu dezamageasca motorizarea.
|
de obicei au motoarte mari din cate stiu nu?
|
Ce planuri ai cu ea ? Motor ? sau look ? sau poate nimic..... ??? Oricum, din ce poze vad ca inca arata bine asa ca spor la treaba :D
|
ai de capu meu!!
cand am deschis topicu asta nu o intrat nici dracu pe el luni de zile acuma vad ca se discuta nui bai :D! asta nu poate sa fie decat un lucru bun inseamna ca se misca si la noi cate ceva! |
pe cine intereseaza ceva "custom" in portbagaj cu mine se poate discuta:P
si nu numai custom in portbagaj cam orice tzine de muzica in masina da frumusetzile din spate is placerea mea!! |
Quote:
|
Quote:
|
Am aflat in sfarsit ce jante sunt pe Loganul S2000 , se numesc TOORA White ( tnx cristi_x ... raman dator, fac o bere ;) ) si asta e site-ul lor www.toora.nl/velgen/index.htm , daca se baga cineva la adus dinastea ( sau oz superturismo wrc .. alea albe care mi le-a recomandat dutzu ) ..... astept oferte 8)
|
Quote:
|
Pai MISCA MISCA ::)) dar sa speram ca misca ceva si pe 21 aprilie sa ne adunam cativa la cluj.:-)
|
chiar care se mai baga?
|
sa speram ca masini cat mai multe de MS. :D oricum lumea buna o sa fie acolo. dar sper sa fie multi pe care sa nu ii stiu pt ca aia ar insemna ca sunt multi interesati de actiuni de genul acesta.
|
Quote:
|
Quote:
imi permit sa "ma bag si eu ca musca-n lapte" pot sa iti aduc eu jenti delea, pe luni iti zic mai multe numai s ate gandesti ca pretul va fi destul de mare dat fiind ca sunt de competitie |
| All times are GMT +2. The time now is 14:49. |
- Copyright 2026 4Tuning