Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Mures (https://forum.4tuning.ro/402-mures.html)
-   -   Discutii diverse dinainte de nasterea sectiunii( arhiva Mures:D) (https://forum.4tuning.ro/402-mures/19683-discutii-diverse-dinainte-nasterea-sectiunii-arhiva-mures.html)

zeffacec 19-04-07 10:04

Re: Mures

stiu ca va plac mai mult masinile noi . da ce ziceti de batranica?

vali-tgm 19-04-07 12:36

arata bine. zi ce motorizare are... sper sa nu dezamageasca motorizarea.

Dutzu 307 19-04-07 14:21

de obicei au motoarte mari din cate stiu nu?

hexagon 19-04-07 14:24

Ce planuri ai cu ea ? Motor ? sau look ? sau poate nimic..... ??? Oricum, din ce poze vad ca inca arata bine asa ca spor la treaba :D

joker4dna 19-04-07 18:16

ai de capu meu!!
cand am deschis topicu asta nu o intrat nici dracu pe el luni de zile acuma vad ca se discuta nui bai :D! asta nu poate sa fie decat un lucru bun inseamna ca se misca si la noi cate ceva!

joker4dna 19-04-07 18:18

pe cine intereseaza ceva "custom" in portbagaj cu mine se poate discuta:P
si nu numai custom in portbagaj cam orice tzine de muzica in masina da frumusetzile din spate is placerea mea!!

zeffacec 19-04-07 18:24

Quote:

Originally Posted by vali-tgm (Post 859992)
arata bine. zi ce motorizare are... sper sa nu dezamageasca motorizarea.

a avut 2.3 v6 114 bhp:sad: . dar handilau de la care am luato la dat jos si la aruncat la fier vechi. acu are :oops: 1.6 de sierra . da e nou . alezat set motor nou. carb dublu weber filtru sport esap nou . fara toba din pacate ca aia ce am luato nu incape ca e ovala. da ii pun io una benge cand o vand pe asta. sau poate ii tai locu unde vine roata de rez. in portbagaj(ca de aia nu incape) si tot o pun io pe asta. si ce o mai fi pe parcurs...ma bucur ca va place(cui ii place)

zeffacec 19-04-07 18:28

Quote:

Originally Posted by hexagon (Post 860162)
Ce planuri ai cu ea ? Motor ? sau look ? sau poate nimic..... ??? Oricum, din ce poze vad ca inca arata bine asa ca spor la treaba :D

motor mai mult decat am scris nu vreau. vreau sa arate bine. clasic . ca atunci cand a iesit din fabrica. numai ca am o mare problema . nu ii gasesc bare de prot. asa ca momentan pe fata nu am si pe spate e naspa. strica mult aspectu da sper sa nu treca mult pana ii pun bare faine

hexagon 19-04-07 22:35

Am aflat in sfarsit ce jante sunt pe Loganul S2000 , se numesc TOORA White ( tnx cristi_x ... raman dator, fac o bere ;) ) si asta e site-ul lor www.toora.nl/velgen/index.htm , daca se baga cineva la adus dinastea ( sau oz superturismo wrc .. alea albe care mi le-a recomandat dutzu ) ..... astept oferte 8)

Dutzu 307 20-04-07 00:00

Quote:

Originally Posted by joker4dna (Post 860506)
ai de capu meu!!
cand am deschis topicu asta nu o intrat nici dracu pe el luni de zile acuma vad ca se discuta nui bai :D! asta nu poate sa fie decat un lucru bun inseamna ca se misca si la noi cate ceva!

Klar ca se misca era si cazu

MS 87 PIJ 20-04-07 00:41

Pai MISCA MISCA ::)) dar sa speram ca misca ceva si pe 21 aprilie sa ne adunam cativa la cluj.:-)

Dutzu 307 20-04-07 09:15

chiar care se mai baga?

vali-tgm 20-04-07 12:33

sa speram ca masini cat mai multe de MS. :D oricum lumea buna o sa fie acolo. dar sper sa fie multi pe care sa nu ii stiu pt ca aia ar insemna ca sunt multi interesati de actiuni de genul acesta.

cristi_x 20-04-07 20:34

Quote:

Originally Posted by hexagon (Post 860946)
( tnx cristi_x ... raman dator, fac o bere ) 8)

cu placere hexagon...asteptam sa-ti vedem noile jante...si faza cu berea ramane valabila:lol:

stelypro 21-04-07 00:16

Quote:

Originally Posted by hexagon (Post 860946)
Am aflat in sfarsit ce jante sunt pe Loganul S2000 , se numesc TOORA White ( tnx cristi_x ... raman dator, fac o bere ;) ) si asta e site-ul lor www.toora.nl/velgen/index.htm , daca se baga cineva la adus dinastea ( sau oz superturismo wrc .. alea albe care mi le-a recomandat dutzu ) ..... astept oferte 8)

imi permit sa "ma bag si eu ca musca-n lapte"

pot sa iti aduc eu jenti delea, pe luni iti zic mai multe numai s ate gandesti ca pretul va fi destul de mare dat fiind ca sunt de competitie

All times are GMT +2. The time now is 14:49.

- Copyright 2026 4Tuning