![]() |
Re: Fitness şi bodybuildig (culturism)
Sa mor de ii suport pe cei care vin si se dau mari si atot stiutori, nu are rost, mai ales daca pe nimeni nu intereseaza ce zici
Mai bine am inchide subiectu asta |
Quote:
|
nu, ma referam la celalt, nush cum se numeste, am boala cand se dau mari cunoscatori si te iau peste picior ca esti mai mic,
In sala nu conteaza varsta, de ex: Era un baiat , la 26 de ani, pfff, era cat usa, iar multi , mai mari, nu reuseau sa ajunga ca el, Poate ca exemplul e stupid , dar asta e... |
In sala conteaza geneticu si experienta.:D
|
Quote:
|
Mda, dar daca ai un genetic mai nefavorabil ca si mine, cresti in doi ani cat creste unu cu genetic bun intr-un an.
|
total gresite afirmatiile facute de domnul de mai sus cu steroizi scad potenta :P
|
salut am 1.70 si 90 kg fac sala de 2 luni si incep sa apara rezultate mam gandit sa-mi iau Dymatize Super Mass Gainer,Dymatize Creatine,ON Performaxx sunt bune de ceva vreau sa pun masa musculara si sa slabesc se merita ce me-am luat ? astept niste pareri
|
Quote:
Eu sunt de parere ca o sa cresti in greutate de la "chestiile" alea. Cel mai bine ar fi sa faci multe repetari la fiecare serie si multa "banda", si desigur, o dieta alimentara pentru slabit:) Problema mea este ca vreau sa iau in greutate. Nu are rost sa detaliem pentru ca deja am citit in atatea parti si am auzit atatea, incat am ramas la: MANCI - CRESTI, NU MANCI - NU CRESTI. |
dieta tin da meam luat azi au venit banda fac dar vreau sa pun si masa musculara
|
Quote:
Inlocuieste gaineru cu ON 100% Whey Gold Standard , creatina aceea cu ON Creatine Powder , si Perfomaxxu cu Opti-men.In rest cum a spus colegul de mai sus cardio , dieta. |
Eu cred ca ai gresit suplimentele wann, mai bine iti luai un Synta 6.
|
Quote:
|
Sorinele daca introduc si Glutamina in ce ai zis tu e ok?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
- Copyright 2026 4Tuning