![]() |
Re: Aţi murit ? Ce s-a intamplat cu lumea curselor ?
am fost inteles gresit nu trebuie numere de inmatriculate sau poza de talon doar sa spuna cine vrea sa vina si atat .....vorba lui sebastian eu nuam nimic de ferit iar daca nu facem si o intrecere cu carucioarele atunci hai sa ne intalnim si sa nu ne dam jos din masini .....doar curse fara vorbe atata vrei ? si [plus ca daca ala cu pisica poate sa fie ea si 1.6 stie ce face e frumos daca nu iar e pt ca ai subiect de distractie si caterinca , ca nu ne intalnim pt vreo sedinta sa venim la costum , dar se pare ca nu prea vrea nimeni .....asta este :sad::sad::sad: inseamna ca e corect titlul topicului defapt intrebarea la care se pare ca raspunsul e "da" pt ca 50 % din cei care au postat nu au facut decat sa insulte pe alti sau sa abereze :sad::sad::sad:
|
Quote:
|
Pe bune ... hai sa detensionam atmosfera.
Cine vrea si poate e binevenit, iar daca anuntam preznta aici e si mai bine pentru ca putem estima amploarea intalnirii. Rugamintea este ca sa fim civilizati sa nu dam ocazia sa fim folositi ca exemplu negativ. |
Quote:
|
Dorinta de a face asta fara o echipa de sprijin.
Atitudinea proasta a unor omeni. Surse de venit! |
Quote:
Nu vreau sa intru in polemica cu tine si nici sa stau sa ma cert pe forum, ca sunt satul, dar vreau sa va treziti odata ca suntem in 2012 si tot penibili ati ramas.. Tu ai o tigra 1.6 ?? Vorbesti de curse ?? Eu am vandut masina de 300 cai ca ma simteam depasit de situatie si vin altii din urma si tre sa tin pasul cu timpurile..Eu nu aberez asa cum ai insinuat tu..crede-ma.. Sa aveti o zi buna. |
Quote:
Doresti sa spui ca cei care participa la curse nu vin si cu masinile de strada ;) Logan 1.2 16v si alte masini ... cursele fiind ele (i)legale o sa fie si persoane cu masini la categoria musca 60-150cp ... Tot respectul si multa bafta! |
trebuie doar o locatie care sa permita adunarea pasionatiilor in fiecare Vineri cum era traditia cu Pescarusu`
|
imi place initiativa...am sa incerc sa ajung si eu.
KIMI...nu toata lumea are posibilitati, pt aceasta adunare nu trebuie sa ai 300+ hp, important e sa fii de societate cu bun simt, comumicativ si ar fi bine ca "basinile" sa ramana acasa. |
Quote:
Cat despre basini, chiar nu se pune problema la mine..a fost un exemplu de mentalitate pe care il au multi.. Sunt baieti care au tinut pasul cu vremurile si au ajuns sus (Anonymous), nu s-au plafonat. Despre asta vorbeam eu mai sus.. Cine are creier sa intealeaga bine, cine nu sa ma considere basinos.. |
In concluzie astpt un sms cu confirmarea locatiei si orei de intalnire.
|
Quote:
Nici prin gand nu mi-a trecut sa fac o afirmatie catre tine...ma refeream la copii care au totul de-a gata si nu mai au loc in pantaloni... |
Quote:
In concluzie normal ca nu mai ai de ce sa arzi niste benzina degeaba ca sa mergi la intruniri de genu! |
Eu nu am primit nimic de confirmare asa ca inteleg ca nu exista o intalnire astazi.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:31. |
- Copyright 2026 4Tuning