Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - FED express (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/194096-machete-lucru-fed-express.html)

2010 28-12-11 10:05

Re: Machete in lucru - FED express

Trebuie sa mai cumpi niste vocseluri sa faci motorul ala sa arate bine..
Spor la teaba si sper sa il vad gata pana la anul pe vremea asta..

eddycdk 28-12-11 10:14

Ce de BMW-uri ai taiat de Craciun! :D
Spor la treaba. Stiu ca o sa iasa spectacol!

FED express 29-12-11 08:36

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 4797576)
Trebuie sa mai cumpi niste vocseluri sa faci motorul ala sa arate bine..
Spor la teaba si sper sa il vad gata pana la anul pe vremea asta..

La anul pe vremea asta...esti optimist...:lol::lol::lol:
Inca nu am plan la motor...dar vor fi ceva culori poate.
Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 4797594)
Ce de BMW-uri ai taiat de Craciun! :D
Spor la treaba. Stiu ca o sa iasa spectacol!

Multumesc Edy.Acuma no...cine are porc taie porc...eu BMW :lol:
Pai nu va fi cine stie ce spectacol.Doar vopsit exterior, un albastru probabil, mocheta la interior, alt esapament si cam atat.Aaa...si finisate stopurile pe spate si probabil facute fumurii.Doar putin aranjat.

Intre timp cateva piese de interior au fost spalate, la fel parbrizul si luneta.Erau imbacsite de praf...probabil am sters un praf vechi de 20 de ani.
Am decapat capota fata si cea spate, usile si buza aceea de la bara fata (care se detaseaza).
Sunt deja date in grund.Mai am putin de finisat la ele si asteapta vopseaua linistite.
Sper ca azi sa decapez caroseria si sa dau grund pe dansa.

Deocamdata cateva poze cu interiorul spalat.Din cauza periei cu care am frecat s-a cam dus din vopseaua de pe scaune, oricum nu-i bai ca vine revopsit.

eddycdk 29-12-11 17:36

Ce merge tras in piele naturala interiorul ala ;)

FED express 29-12-11 19:38

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 4799633)
Ce merge tras in piele naturala interiorul ala ;)

Il las asa...doar mocheta.

Astazi am lucrat cu spor:
-Am vopsit sasiul si interiorul.Scunele, bordul, fetele de usi si alte plastice ca sa le intineresc putin.
-Am vopsit toba de esapament si am gaurit-o in capete pentru un plus de realism.
-Am mai vopsit mici chestii pe la sasiu si pe la motor.
-Am dat in grund toate elementele de caroserie si sunt pregatite pentru a fi finisate.
-Am vopsit mici detalii la bord.

Maine o sa incep mochetarea si o sa decapez carseria.Sper ca tot maine sa o dau in grund si sa o pregatesc de vopsit.
Tot maine o sa pun si poze ca sa vedeti ce am lucrat azi.

bmwh548 29-12-11 19:47

Imi faci chef de lucru...ceea ce e de bine pentru Costi :lol: Daca pui si niste poze cu ce ai facut deja ma apuc de treaba.

2010 29-12-11 21:30

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 4799809)
Imi faci chef de lucru...ceea ce e de bine pentru Costi :lol: Daca pui si niste poze cu ce ai facut deja ma apuc de treaba.

Doamne ajuta!:lol:

FED express 30-12-11 08:07

15 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 4799809)

:lol:
Cateva poze cu ce am lucrat ieri...in ordine cronologica :D

eddycdk 30-12-11 10:47

Ai tu boala pe interioarele negre. La machete trebuie o pata de culoare, pt a se vedea detaliile.
Nu zic ca nu-s bine vopsite, sunt chiar prea bine, dar ma asteptam la alta culoare.

FED express 30-12-11 10:53

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 4800554)
Ai tu boala pe interioarele negre. La machete trebuie o pata de culoare, pt a se vedea detaliile.
Nu zic ca nu-s bine vopsite, sunt chiar prea bine, dar ma asteptam la alta culoare.

close enough...:lol::lol:
Pai astept sa vad ce fac la exterior...ca sa vad cu ce sa asortez interiorul mai Eddy...oricum nu lasam galbenu ala.

Miria 30-12-11 14:49

Of cat caut si eu un pic de portocaliu,pentru o mica ciobitura de la o macheta.Caut si caut si iar caut si nicaieri.Nici macar oja portocalie nu am gasit.Felicitari pentru munca depusa!

2010 30-12-11 15:07

Quote:

Originally Posted by Miria (Post 4800855)
Of cat caut si eu un pic de portocaliu,pentru o mica ciobitura de la o macheta.Caut si caut si iar caut si nicaieri.Nici macar oja portocalie nu am gasit.Felicitari pentru munca depusa!

iti trimit eu o cutie bre..

aokimare 30-12-11 21:30

era ceva praf e acolo:) hhehehehe

Idee: la suspensii incearca sa vopsesti cate ceva in argintiu - culoarea aluminiului - arata mult mai bine cu accente de alta culoare - decat totul negru

Miria 30-12-11 23:21

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 4800874)

Merci Costi,dar s-a dus prietena la cumparaturi si mi-a gasit oja pe culoare si am reparat ciobitura.

FED express 31-12-11 10:51

Quote:

Originally Posted by Miria (Post 4800855)

Multumesc pentru aprecieri !
Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 4800874)

Quote:

Originally Posted by aokimare (Post 4801431)
era ceva praf e acolo:) hhehehehe

Idee: la suspensii incearca sa vopsesti cate ceva in argintiu - culoarea aluminiului - arata mult mai bine cu accente de alta culoare - decat totul negru

Da ! am un argintiu Iridium.O sa-l folosesc pe ala...chiar ma gandeam ca e cam negru p'acolo.
Mersi de pont Horia !
Quote:

Originally Posted by Miria (Post 4801599)
Merci Costi,dar s-a dus prietena la cumparaturi si mi-a gasit oja pe culoare si am reparat ciobitura.

La Multi Ani prieteni colectionari !
Sper ca in 2012 sa aveti un an mai bun si cu o gramada de achizitii mult dorite !

All times are GMT +2. The time now is 18:50.

- Copyright 2026 4Tuning