![]() |
Re: dacia arad
io zic ca e rulmentul de la toba sau in cel mai rau caz i-a cazut chiulasa in baie!......:P
nu o lua in nume de rau............ |
Quote:
|
4 Attachment(s)
de ziua mea, am primit cadou prima tura cu masina dupa 1 an de munca, nervi, sacrificii si entuziasm.
Desi proba a fost putin fortata mai avand f multe de facut, am vrut sa-mi fac o impresie si a meritat. |
foarte frumoasa a iesit pana acuma ,imi place buza' ,ai motorul de gtt acuma pe ea/
|
a iesti foarte frumoasa masina .. :) .. bravo!
|
felicitari....a iesit foarte bine, bravo
|
Eu zic ca arata mult mai bine de aproape si parca suna si altfel eu cel putin asta am vazut ,un proiect de care multi s-ar speria ,cred ca e cea mai lucrata DACIA DIN RO lasind la o parte pe cele cu vopsea metalizata ,jante de nustiu ce neoane si alte embleme ,per total vorbind ,tehnic optic cea mai luctrata ,pina si in cele mai mici detalii.
BRAVO CANY |
LA MULTI ANI,Canny si sa ai partea de masina cat mai mult si mai bine cu putinta.a iesit foarte bine.nu stiu cum ai rezistat un an fara masina si tin sa te felicit in special pt acest lucru dar mai ales pt ce a iesit.si sa dau si un sfat,schimba cauciucurile pe spate cu unele cu garda mai mica precum cele de pe fata.:D
|
bravo fratica,in sfarsit a vazut si masina asta sosea.Mandru de cum o iesit,arata de 1000 de ori mai bine ca in poze si pufffffff ce trage :)
|
Foarte frumoasa masina!!!!!
Felicitari!!! tot respectul din partea mea! |
da foarte frumossa treaba ....sa o stapanesti sanatos....si fara incidente...;)
|
din nou DACIE...din nou VESTICA!
Bravo canny, si asemeni tuturor de aici..te felicit cu cea mai pura sinceritate posibila! Ai aratat ca se poate! trebuie o adunare "numeroasa" sa celebram! :P FELICITARI! |
chiar superba ....ai facut treaba buna si felicitari ca ai reusit SINGUR sa aduci masina in starea asta.
|
Doar cuvinte de lauda pt ce ai facut din masina ta.RESPECT ... sa o vedem si pe la TM :D
|
e superba!!!
bv man...sa t bucuri de ea!!! felicitari! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:46. |
- Copyright 2026 4Tuning