![]() |
Re: Golf 3 - 1.8 - DJ-93-ANT
3 Attachment(s)
Quote:
poze de asta-seara --> |
pacat ca nu e nici una spalata.... ca la carte!
|
Quote:
iti trebuie neaparat niste cauciucuri cu talon mic...si macar niste arcuri daca nu o suspensie sport completa :???: |
eu acum trec pe suspensie completa, daca vrei iti vand tie arcurile mele, drop de 40, suficient cat sa nu se faca masina praf pe gropi :D
|
in primavara pun cauciucuri ...
185/50/14 fata 185/55/14 spate daca as gasii 195 sau 205, as pune pe spate... mai mici de 50 nu se gasesc si nici nu as pune pt ca arata caraghios pt ca sunt jantele prea mici... despre arcuri, vorbim ;) Quote:
si ca sa intelegi dc am masina asa "curata", te-am vazut pe aici si cred ca stii... stau pe bresti, la casa cu cocos... strada aia neasfaltata si plina de gropi si noroaie... se explica :lol: |
Acum inteleg.... Nici eu nu stau pe centru dar macar am asfalt.... Nu am timp sa vin la meet-uri.
|
2 Attachment(s)
am rezolvat azi franele pe spate si pivotii... am rup chiar o cheie la pivoti ca nu se desfacea un surub :lol:
am fost acum 4 zile cu masina la plimbare, totul a mers ok... acum 2 zile, am fost la ITP cu ea.. si ce sa vezi... nu imi merge faza scurta pe un far... fara lunga merg amandoua... faza scurta nu... ce ar putea avea? any ideea?:rolleyes2 |
Nu ai bec cu doua filamente? Ma gandesc ca e posibil sa se schimbe filamentul de pe scurta
|
habar n-am ... o sa ma uit maine la el...
acelasi bec pe scurta si lunga... |
e filamentul de pe faza scurta la acel bec:)
|
acum am vazut ca am gresit voiam sa zic ca e posibil sa se fi ars:lol::lol:
|
|
frumos :)
|
Belea:)
|