Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - B 69 M S K - 1.8 is (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/19008-e30-69-1-8-is.html)

Maroo 29-05-07 06:09

Re: E 30

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Alex-Rahova (Post 919604)
nu are timp dany de asa ceva...clar:)
dar tu maroo? vad ca nu prea ai mai zis nimic-nici o noutate-nimic?:)

cateva poze doar... sar`mana Golfuletz

mattr|x`u 04-06-07 00:21

frumos.... bafta in continuare

Patrulei 20-06-07 01:54

f.frumoasa masina;)felicitari Maroo pt ea.si tov tai ti`au fkt un bine:PPPk nu te`au lasat sa o dai:Pai grija de ea k sa aiba s ea grija de tine;);)bafta si numai bine;)

Maroo 20-06-07 03:29

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Patrulei (Post 957038)
f.frumoasa masina;)felicitari Maroo pt ea.si tov tai ti`au fkt un bine:PPPk nu te`au lasat sa o dai:Pai grija de ea k sa aiba s ea grija de tine;);)bafta si numai bine;)

msms am am :d uite niste poze de azi ;)

hanneman 20-06-07 06:12

Ma da tu cand muncesti la masina?

Alex-Rahova 20-06-07 12:15

Quote:

Originally Posted by Maroo (Post 957130)
msms am am :d uite niste poze de azi ;)

pai si explica ce e in poze..
pleoape,cozoroc, alta fusta ..si un ghem de blana din care iti imbraci volanul :lol: :lol:

ps : am trecut ieri pe la tine, am vazut masina dar nu erai acasa
ps2: unde e "buza"?

mattr|x`u 20-06-07 12:26

Las`.. toate`s bune..sa zambim si sa ne bucuram de placerile soselelor
!

Maroo 20-06-07 18:31

heheeehe de obicei dimineata cand este umbra ieri nu am mai pus pleoapele si cozorocul pt ca a venit soarele peste mine si in 15 min m-a terminat :( buza este la reparat si vopsit la sfarsitul saptamani trebuie sa apara si alte amortizoare spate pt ca astea banuiesc ca au fost de unica folosinta sau ceva de genul flansele pe spate si cam atat la exterior saptamana viitoare am in plan sa-i fac si tapitzeria asta daca voi gasi un om serios ... in rest caldura mare :((

Alex-Rahova 20-06-07 21:37

dar ..mai bine cald decat frigul de acum cateva ierni cand ne ingheta cheia de 13 si surubelnita ..in mana..dupa ce dadeam la lopata zapada din curtea garajului ( ce vremuri :sad: :-) )
ma iti zic eu ce e cu amortizoarele.. nu sunt de unica folosinta, si daca gasesti cutia in care au venit ai sa vezi ce scrie la instructiuni si specificatii : Greutate maxima admisa pe amortizor .. 1 persoana normala + si cateva kg ale masinii .. deci ai 4 amortizoare, 4 persoane normale + greutatea masinii
nicaieri nu scrie ca ai voie sa cari Saci de cartofi :lol: :lol: :lol: :oops:

MC Mate 20-06-07 21:46

Quote:

Originally Posted by Alex-Rahova (Post 958481)
dar ..mai bine cald decat frigul de acum cateva ierni cand ne ingheta cheia de 13 si surubelnita ..in mana..dupa ce dadeam la lopata zapada din curtea garajului ( ce vremuri :sad: :-) )
ma iti zic eu ce e cu amortizoarele.. nu sunt de unica folosinta, si daca gasesti cutia in care au venit ai sa vezi ce scrie la instructiuni si specificatii : Greutate maxima admisa pe amortizor .. 1 persoana normala + si cateva kg ale masinii .. deci ai 4 amortizoare, 4 persoane normale + greutatea masinii
nicaieri nu scrie ca ai voie sa cari Saci de cartofi :lol: :lol: :lol: :oops:

:)):))=)) bafta cu masina in continuare Maroo

Alex-Rahova 22-06-07 21:41

si ia zi maroo.. cu cozorocu cum stai? pleoape nimic? sau ti-e lene?:x

RED_LAF 23-06-07 18:52

va salut domnu alex ,mult respect ,apreciez mult masina ta turbata :lol: ami gasesti si mie o cursa k vreau si eu sa vad ce poate fara motor k mia oprit butonu ala de dezaburire,ce crezi am vreo sansa

Alex-Rahova 23-06-07 21:07

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by RED_LAF (Post 963344)
va salut domnu alex ,mult respect ,apreciez mult masina ta turbata :lol: ami gasesti si mie o cursa k vreau si eu sa vad ce poate fara motor k mia oprit butonu ala de dezaburire,ce crezi am vreo sansa

n-ai nici o sansa,dar mai stii cand ma puneai tu si maroo sa bag mana in portbagaj la 5-aru portocaliu.. sa dau drumu la magazia de CD-uri?:lol:
daca nu mai ai scaunele alea smechere si magazia de cd-uri nu ai sanse

Se face un update la aceasta prezentare E30 B 69 MSK

MC Mate 23-06-07 21:11

ooo s-a umflat cozonacu :))

quze 23-06-07 21:16

De unde sunt proiectoarele ?

All times are GMT +2. The time now is 06:50.

- Copyright 2026 4Tuning