Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Scoala de soferi ! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/18790-scoala-soferi.html)

Strainger 06-08-07 12:46

Re: Scoala de soferi !

Pot sa ma bag si eu in seama aci? :( si eu am dat de 3 ori la scoala de soferi di de 3 oriam picat la traseu prima data am ramas pe linia de tranvai cu un fiat cu schimbatorul de viteze in mana! a 2 a oara mi a murit motorul in panta la o dacie ( a pocnit baia de ulei in panta) si a treia oara pana cu un golf :( ce noroc chior nici nu am permis si stau cu masina in fazta blocului :(

mihai134 06-08-07 13:37

la cate ghinioane ai avut, ti-as recomanda sa te lasi de soferie :-P ... evident glumeam :D

acuma ce sa zic, cauta si tu o masina cat mai noua si roaga-te sa nu mai aiba probleme;)
it`s all about the luck :)

Adytzu_JerrY 06-08-07 23:19

najpa de u ...
eu am dat a2-a oara si am luat...dar am amanat orasu :headache: :chainsaw: luni dau si orasu ....sper sa iasa totul OK ....

SEBASTIAN 06-08-07 23:48

cui il dai???????????????????

*-_Speed_-* 07-08-07 00:09

Quote:

Originally Posted by Strainger (Post 1032725)
Pot sa ma bag si eu in seama aci? :( si eu am dat de 3 ori la scoala de soferi di de 3 oriam picat la traseu prima data am ramas pe linia de tranvai cu un fiat cu schimbatorul de viteze in mana! a 2 a oara mi a murit motorul in panta la o dacie ( a pocnit baia de ulei in panta) si a treia oara pana cu un golf :( ce noroc chior nici nu am permis si stau cu masina in fazta blocului :(

Pai nu imi dai mie masina daca si asa o ti in fata blocului eu macar ma plimb cu ea ca eu nu am:lol: .Ce pot sa zic chiar ghinion ce mai sau....:rolleyes2

dragos1989 07-08-07 12:25

pe 27 iulie am dat si eu examenu..invatasem numai din cartea de national...si au picat la examen si 7 intrebari din ILIOARA..dintre care 2 erau nasoale restu acceptabile...am luat 25 la sala,si peste 2 ore am luat si la oras:D si acum astept sa ma sfatuiti voi ce sa cumpar de 15 mii de euro intre focus II si octavia II:D:P invatati cartea de NATIONAL,ca aia e cea mai buna;) mult succes;)

nutzuXXL 07-08-07 13:30

Quote:

Originally Posted by dragos1989 (Post 1034202)
pe 27 iulie am dat si eu examenu..invatasem numai din cartea de national...si au picat la examen si 7 intrebari din ILIOARA..dintre care 2 erau nasoale restu acceptabile...am luat 25 la sala,si peste 2 ore am luat si la oras:D si acum astept sa ma sfatuiti voi ce sa cumpar de 15 mii de euro intre focus II si octavia II:D:P invatati cartea de NATIONAL,ca aia e cea mai buna;) mult succes;)

iti recomand la 13 mii un passat 1.9 tdi pana in 60 mii km la 131 cai .

BH 07 MDF 13-08-07 11:12

Eu am citit de vreo 2 ori regulamentul + ordonanta.Am facut tot felul de chestionare pe net si inainte de examenul cu politia am facut cele 825 de intrebari din cartea galbena.

Am luat si iesirea din scoala si examenul cu politia din prima.La iesire 22, la politie 25.:)

E simplu,trebuie doar sa fii foarte atent.;)

Bafta :)

nutzuXXL 13-08-07 11:26

sal . care stie daca se poate da de carnet si daca n-ai 18 ani . ca eu am auzit ca se poate da , si daca il iei , astia ti-l dau cand implinesti 18 ani . asa e?

BH 07 MDF 13-08-07 11:31

Poti sa incepi scoala de soferi cu 3 luni inainte de a implini varsta minima legala.Scoala dureaza in jur 2 de luni,dai iesirea,te programezi mai rapid la politie si poti sa dai examenul la politie chiar in ziua in care ai implinit 18 ani.Un prieten a 'patit' faza :).

sandrin 13-08-07 20:50

Quote:

Originally Posted by BH 07 MDF (Post 1044043)
Poti sa incepi scoala de soferi cu 3 luni inainte de a implini varsta minima legala.Scoala dureaza in jur 2 de luni,dai iesirea,te programezi mai rapid la politie si poti sa dai examenul la politie chiar in ziua in care ai implinit 18 ani.Un prieten a 'patit' faza :).

doar sa nu pice duminica ziua lui :D

nutzuXXL 13-08-07 22:20

Quote:

Originally Posted by sandrin (Post 1045090)
doar sa nu pice duminica ziua lui :D

e sambata :) si oricum incep scoala inainte cu 1.5 - 2 luni inainte sa implinesc ani .
ma gandeam sa incep de p-acu sa dau examen si daca-l iau , cand fac 18 , sa-mi dea carnetu ;) asa zicea taicamiu k a auzit , da' pana mea nu cred k e adevarat . o sa ma interesez. . ms de raspunsuri

sandrin 13-08-07 22:42

Quote:

Originally Posted by nutzuXXL (Post 1045237)
e sambata :) si oricum incep scoala inainte cu 1.5 - 2 luni inainte sa implinesc ani .
ma gandeam sa incep de p-acu sa dau examen si daca-l iau , cand fac 18 , sa-mi dea carnetu ;) asa zicea taicamiu k a auzit , da' pana mea nu cred k e adevarat . o sa ma interesez. . ms de raspunsuri

eu de 2 sapt m-am apucat de scoala si iti spun ... nu ai cum sa dai examen inainte de a implini fabuloasa varsta de 18 ani :) trebuie neaparat sa ii ai impliniti, acuma numai daca ai pile foarte avansate :) ;) sau multi $ ca la noi se pot "rezolva" multe ...
succes ;)

cata_tm 13-08-07 22:56

Quote:

Originally Posted by BH 07 MDF (Post 1044013)
Eu am citit de vreo 2 ori regulamentul + ordonanta.Am facut tot felul de chestionare pe net si inainte de examenul cu politia am facut cele 825 de intrebari din cartea galbena.

Am luat si iesirea din scoala si examenul cu politia din prima.La iesire 22, la politie 25.:)

E simplu,trebuie doar sa fii foarte atent.;)

Bafta :)

e conforma cu realitatea varsta de sub avatar?

nutzuXXL 13-08-07 23:51

Quote:

Originally Posted by sandrin (Post 1045267)
eu de 2 sapt m-am apucat de scoala si iti spun ... nu ai cum sa dai examen inainte de a implini fabuloasa varsta de 18 ani :) trebuie neaparat sa ii ai impliniti, acuma numai daca ai pile foarte avansate :) ;) sau multi $ ca la noi se pot "rezolva" multe ...
succes ;)

asa e . ms . si bafta si tie

All times are GMT +2. The time now is 05:27.

- Copyright 2026 4Tuning