![]() |
Re: Stickere 4tuning
Nush ... Deci nu sa-mi ceara despagubiri ceva ...ms oricum ... Luni ma duc la Laris Productions si il fac .... am vb cu ei cik nu costa mai mult de 200.000lei :D ( mi-au dat un pret maxim ):-P
|
Quote:
|
Pei e vectorizata poza ... are dimensiuni ca originalul ... cam 10cm patrati cred :D
|
dragilor, noi facem serii de cate 300 si le dam gratuit
acum e in lucru seria urmatoare, ca nu mai sunt de 2 saptmani... la abonament am uitat, iertare, dar nu din reavointa, pot confirma toti ceilalti care au primit la cerere inca putin si rezolvam |
gratian,daca iau cele 4 numere ale revistei 4tuning,primesc stiker ? :D mai gasesc cele 4 numere ? :)
|
De preferat sa se citeasca inainte tot topicul ...
Quote:
11,9 cm inaltzime Quote:
Potzi sa faci abonament sau sa tzi comanzi numai numerele respective ... "O sa trimitem tuturor celor care iau reviste cate un sticker, in limita celor pe care le avem. O sa mai facem si o sa ne asiguram ca ajung la toata lumea..."(c) Hondarul. https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=16856 |
va datzi seama ca sunt sute de cereri si nu pot face fata....
cei care doresc si-l pot face singuri...luatzi stikerul vectorizat pe care il gasitzi cu cateva pagini in urma il punetzi pe un cd si va ducetzi cu el la un centru care se ocupa cu asa ceva...din cate stiu pretzul e undeva pe la 15 lei....;)sau va strangetzi mai multzi , facetzi mai multe si o sa fie mai ieftin.. |
costa 20 lei...am fost eu azi si mi-am comandat.cel de pe masina a fost stricat la spalatorie..
eu mai am inca 3 masini dar ma cam doare ficatu` sa dau atatia bani pe stickere deci Gratzian te rooooooooooog trimite-mi si mie 3 stickere..pun adresa pe PM? :) |
intrebare se poate face un sticker cu 4t sa iasa pe lateral full ?
|
alea facute de baieti de la 4Tuning sunt super OK , eu il am de mult pe masina si nu am avut probleme la spalat ... :lol:
|
Gratzian , pai da`le si pe aici gratis frate :P
|
eu as propune ca fiecare numar al revistei sa aiba un stiker... de dragu tuningului;)
ce ziceti? ... e doar o idee:oops: |
Ar fii ceva road runner , dar si costul revistei ar creste unpic de tot :P , Good idea :)
|
ma indoiesc ca ar creste pretul... dar e idee interesanta cum am zis;)
|
s a mai propus asta. stickere sa fie ... in rest, nu cred ca nu ar vrea cineva.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:12. |
- Copyright 2026 4Tuning