![]() |
Re: TANK (Tico '95)
Unde ar trebui sa vin si pe la ce ora?
Ca pana pe la 2 sau 3 am ceva treaba. Daca e dupa 3 pot sa vin sa te ajut si am si spinarea numa' buna. |
Spre snagov, satul ciofliceni, cum intri de pe dn1 spre snagov, e al 2-lea sat. Stau pe langa biserica. Ms mult, daca poti, suna-ma inainte sa pleci, ca ma mai duc cu cineva si poate rezolv pana la ora aia.
|
te sun cand termin
|
9 Attachment(s)
am scos motorul.. cu greu, si am gasit cateva avarii de care nu stiam... si anume galeria de admisie facuta zob. dar mai am 2 :D deci tot raul spre bine. Saptamana asta sper sa am timp sa curat chiulasa si sa o duc la planat si sa vad daca mai trebuie schimbat ceva prin ea..
|
Quote:
|
masinuta asta e ca un puzzle :) spor . sper ca faci o treaba buna. la sfarsit jurizam ! bafta multa iti urez
|
E un mare puzzle. Dupa 15 ma apuc usor usor din mers de tinichigerie, are mici indoituri in unele zone, + aripa peste care a cazut pomul, la aia e putin mai dificil, ca e fix pe nervura, dar iese ea :D si daca nu-mi place cum iese, iau o aripa din dezmembrari
|
Nu intaresti lonjeroanele daca tot ai desfacut partea frontala? :)
|
Pai cu asta visiniu nu mai am ce sa fac de el, e prea lovit. Si asta "nou" inca nu l-am demontat... Dar mi-ai dat o idee foarte buna
|
Hai ca acum ai experienta si la puzzle-uri:D N-ar trebui sa fie asa greu la ansamblat:-P
|
Quote:
|
Prea multa munca sa faci un nou ticozaur,dar uite ca atata pasiune ai incat nu ai renuntat la ideea de a face unu nou pe placu tau:)
|
Da, ce pot sa zic, imi placr masina in sine, dar nu-mi place cum arata cazanul asta, deci trebuie facut. Va fi Tank v1.1 :))
|
am luat azi chiulasa de la planat si refacut scaune si curatat :D 100lei si e boboc. si am curatat capacul de culbutori cu solutie de curatat aragazul de la Sano. Avea ulei pietrificat si l-a scos pe tot. Arata ca nou capacul. O sa pun poze mai tarziu putin. Weekendul asta asamblez motorul!
|
4 Attachment(s)
Azi am fost la shopping, am cumparat suportii de motor, mai exact cei care vin pe partea cu, cutia de viteze. Si ornamentele si chederele pt parbriz. Pt ca o sa schimb si parbrizul.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:54. |
- Copyright 2026 4Tuning