![]() |
Re: E36 - 316 by MKN
Quote:
La birou, climă, haine curate, şti cum zic? :)) |
Quote:
Rezolvăm oricum şi asta prietene :)) |
Quote:
aaa.. nu ma.. stai.. ii ziua aia neagra din viata mea care am sterso "de pe harta" :lol: nu te mai lua ma de el.. ca e si el lume... :lol: |
Quote:
|
ba, poza 8 e za shit. dar rotile alea pe spate tot prea aplecate stau, degeaba ma tot iei tu cu "asa stau la bmw".
uitati cum o ajuns muican grasciorul formidabil cu topic de 23 de pagini, cind acu 2-3 ani nu suporta bmw-urile si masinile vechi. |
Quote:
Şi nici nu e aşa veche :)) Roţile stau aşa că aşa poartă băieţii :)) |
asa poarta baietii, dar tu esti mai baiat ca toti, stau cel mai aplecat. aplecat au stat si cu suspensie stock si cu jante stock si cu al doilea set de jante si cu toate jantele. ti-am zis ca ceva nu-i in regula, sau vrei sa te convingi doar cind iti pleaca roata ?:))
apropo, de ce le tot zici la baieti ca urmeaza bandoaie si onglinzi de m, cind eu ti le ofer pe tava? de ce nu le zici ca tu defapt te zgircesti again ca si cu pragele si cauti chilipiruri? :D |
Quote:
Şi să le mai şi monteze:)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Subscriu aici, ce am scris si pe hi5, "Bietu' mutzu" :lol: Hai mou ca te asteptam pe 3/4 iulie, nu l-ai combinat pe Flavius? :D ADF-ule, am auzit ca vii si tu daca-ti aduce Muican niste fetitzii. :lol: |
Quote:
|
Quote:
Le-ai folosit tu in trecut? Ca tu cam tot timpul ai avut femei. :lol: Mare heartbreaker mutzu a nostru. :lol: Asteptam urmatoarele update-uri, cu toate ca stim ca ti-e cam gol portofelul. :rolleyes2 Vezi daca ti-a trebuit masina scumpa? :lol:=)) |
Quote:
Azi am făcut un up-date, mi-am luat pastă de dinţi !:)) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:12. |
- Copyright 2026 4Tuning