![]() |
Re: Seria 5 vs. A6 vs. E-Klasse
Quote:
|
intrati pe pagina Engine of the year si vedeti cine e pe primul loc in fiecare an, despre materiale nu cred ca are rost sa mai vorbim la niste masini de peste 40 d mii, singurul lucru discutabil ar fii desingnul
|
roflcopter la o limuzina nu cred ca 5 cp fac diferenta, si cum ai zis tu la materiale e valabil mai degraba si la motoare,diferentele sunt foarte mici, in practica fiind inexistente pentru masinile din topicul asta dat fiind faptul ca nu sunt dragstere sau mai stiu eu ce va trece voua prin cap...in schimb un interior cu 3 clase mai frumos,mai bine finisat si materiale mult mai bune decat la harghia de bmw + mai ergonomic cred ca ar conta pt o masina premium, si sa nu uitam gradul de confort superior in audi/merc fata de bemeve...aaa si mai sunt si 1.5 secunde pe care seria 5 le scoate mai putin pe un circuit de ~1:50:00 decat A6 quattro...aspect crucial la o limuzina :rolleyes2
|
Quote:
|
astea sunt pareri pur subiective.fiecare cu preferintele lui,daca se vb de calitatea materialelor e alta mancare de peste dar ca look e alegerea fiecaruia
|
BMW:
Cilindree (cmc) 1995 Cutie viteze (tip / trepte) Manuala Putere maxima (CP/rpm) 163 Viteza maxima (km/h) 218 Acceleratie 0-100 km/h (s) 8.9 Audi : Capacitate cilindrica cmc 1984 Putere maxima kW (CP) la 1/min (125)(170)/4300 Cuplu maxim Nm la 1/min 280/1800 E-Klasse : Cilindree (cmc) 2148 Cutie viteze (tip / trepte) Manuala Putere maxima (CP/rpm) 150 Viteza maxima (km/h) 216 Acceleratie 0-100 km/h (s) 10.1 Deci parerea mea k la aspect bate audi , dar bmw castiga la motor |
E220 dupa facelift are 170 cp...ai copiat date eronate
|
Bineinteles A6...
|
Quote:
|
iar la audi a mentionat motorul 2 TFSI din cate se pare =)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
@boywonder....da...destul de ciudat avand in vedere ca exista 2tdi 170 cp...2tfsi de 200 cp/230/265....dar din motive de marketing probabil vand 2tdi 140cp si 2tfsi 170 cp in loc de 200 ca pe majoritatea masinilor vandute.... |
1>Seria 5
2>E Classe 3> ce a ramas A6 clasamenul il vad tot asa luat si din prisma performantelor, nu numai a aspectului, interiorului..etc..PER TOTAL! |
Quote:
OT: Seria 5 e cea mai sportiva si are cele mai bune motorizari. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:05. |
- Copyright 2026 4Tuning