![]() |
Re: Propuneri/Challenges
ink ai mari probleme cu perspectiva ... imi aduce aminte de audi r8 un pic :)
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
eleronul pare deformat din cauza pozei ...
|
1 Attachment(s)
crek il stiti deja
|
1 Attachment(s)
uite si varianta mea...back, dupa mult timp;)
|
si cu ce e diferit fata de actualul veyron?
|
semnatura de pe foaie :D ...........
ba da greu e cu challenge`urile astea :( eu am facut 3 masini de cand e dat drumu la asta cu veyronu :)) |
1 Attachment(s)
uitati si varianta mea ... stiu k e cam blanda; am vrut sa mai fac una dar nam avut knd, iar weekendul asta sunt plekt. Sa fiti cuminti ;)
|
schimbaaaa unghiuuuuuuuuuu
mashina arata oricum caricaturizata e prea bombata fara linie curata/precisa. trage linia mai hotarat dintr'o bucata,mai apasat.pune accente pe zona din fata si estompeaza partea mai indepartata din desen.go to the next level ce mama dreq...asa bati pasu pe loc |
Quote:
|
Quote:
bate mai mult spre porsche sau spre 350z ..ca stil .. si totusi ..roz ?! :D :D :D ai trecut pe partea cealalta ? :D |
Quote:
|
Quote:
a inceput sa creada lumea ca stau si comentez "din umbra" ...dar din pacate timpul nu prea imi permite ...nici la munca nu prea prind timp de desenat .. totusi daca mai prind niste timp si chef de desenat ..o sa o fac ..dar in nici un caz veyronul ..din pct meu de vedere ..chiar nu am ce sa ii fac ..o schimbare minora nu prea s`ar observa ..una majora ..o sa ridice semne de intrebare daca mai e veyron sau nu ...deci ..o las balta cu asta |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:25. |
- Copyright 2026 4Tuning