![]() |
Re: pentru fete...!!! Cum agăti un baiat...
.....eu vad problema diferit de tine :twisted: sun......
|
Quote:
|
e gica contra :twisted: !
|
....nup chiar delok!....da pur si simplu am alte pareri si mai sunt si sincera ---can you imagine?.....life with me is one true hell:twisted::twisted::twisted:....au ajuns unii "psihopatzi" din cauza mea :lol::lol::lol: ;)
|
deh ! reihan ... noi suntem femei "fidele =ne ocupam de exterminarea unui singur barbat ..... "
ps: guri a inceput s albeasca rau d tot.... te-am facut ????? |
....nu k psycho se chinuie sa se ingrashe de cativa ani si nu reuseste .....oare sa fiu eu problema :twisted: mai bine nu k dupaia ma lasa pe uskat :lol::lol::lol:
|
ce ai mei cu baiatu vrei sa`l ingrasi.. lasa`l asa bine facut :) cum e .... !
|
2 fete de pe forumul asta cu siguranta sunt "nebune" :))
|
....:lol::lol::lol: lasa k de 1 mai o sa apuci sa slabesti si tu cu trupa ........golftuning eu nu vreau sa il ingrash el vrea mie imi place orikum ar fi ;)
|
Mai rau decat sunt? :)) Nu mersi.. :)) :))
Sau poate stii tu ceva si eu nu stiu.. dar de la J&B sigur nu slabesc.. pt mine e chiar nutritiv :D |
.....nu ma refeream la j&b k la voi ala e deja sangele logik k e hranitor o sa avem noi grija sa slabesti :lol::lol: dak o iei pe urmele lu guri a lu miki cu 100m garduri prin costinesti sigur slabesti sau kum credeai k te facem sa slabesti :twisted::lol:....?
|
Eu fac 100m sticle, saritura peste masa de pranz, aruncatul cu privirea.. chestii dintr-astea.. :D
|
.......ahahahahahha :lol::lol::lol::lol: se vede k faci parte din "Grupul Tragatorilor Fara Numar " ......
|
Grupul tragatorilor anonimi :))
Hello! My name is B|shOp and I have a shooting problem. :)) |
......:lol::lol::lol: da am uitat sa specific anonimi makar la categoria asta bag mana in foc k nu va bate nimeni mai e de vazut intre buc si cta care e pe care k in rest la un lok sigur nimeni nu reuseste nici makar pasul sa il tina cu voi :lol:....
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning