Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Servicii Auto (https://forum.4tuning.ro/671-firme-servicii-auto.html)
-   -   VOPSESC.REPAR.RECONDITIONEZ PROFESIONAL JANTE AUTO (https://forum.4tuning.ro/671-firme-servicii-auto/173108-vopsesc-repar-reconditionez-profesional-jante-auto.html)

fastbiker 10-05-13 19:33

Re: VOPSESC.REPAR.RECONDITIONEZ PROFESIONAL JANTE AUTO

162 Attachment(s)
S.C. ADY MAR COMPANY S.R.L. ofera servicii complete de reconditionat jante
-vopsit jante 1 sau mai multe culori,perlat,flip flop,supralacuite
-polishat aluminiul pana la aspect de oglinda
-sudura in mediu de argon jante sparte,fisurate
-rectificat buzele jantelor FARA CHIT prin incarcarea cu sudura si rectificate pe strung
-indreptat la rece pe masini profesionale sau roluite la cald indiferent cat de strambe sau lovite sunt jantele.

Singurul atelier din romania care ofera servicii complete la reconditionatul jantelor,avem o vechime de 7 ani in reconditionatul jantelor auto/moto cu o echipa formata din 25 de oameni specializati in repararea jantelor si absolut toate aparatele necesare unei reconditionari de calitate.
Vopsit si reconditionat jante FARA CHIT la acelasi pret cu cei care folosesc chit pe jante
NOU indreptat jante care sunt strambe din butuc sau din spite
NOU roluit perfect jante din tabla pe masina profesionala de roluit.

Preturi FOARTE bune la reconditionatul jantelor de tabla,demontat/montat anvelopele si echilibrat INCLUS IN PRET +plus valve noi gratuit

Tel.0766220909

fastbiker 11-05-13 15:14

8 Attachment(s)
...........

fastbiker 11-05-13 15:18

8 Attachment(s)
Auriu crom

fastbiker 11-05-13 15:22

9 Attachment(s)
Roluit la cald janta forjata audi Q7 stramba pe o suprafata de 40cm cu adancitura de 23cm in 2 locuri=patrata.

fastbiker 11-05-13 15:26

15 Attachment(s)
Reconditionat jante BBS,rectificata buza jantelor,aplicat primer,vopsit argintiu perlat + 4 straturi de lac.

fastbiker 11-05-13 15:32

17 Attachment(s)
Reconditionat jante tip broack b1 9j,jantele aveau buzele extrem de lovite cu grava lipsa de material,au fost roluite buzele la cald,dat cordon de sudura pe intreaga suprafata a jantei,rectificata sudura pe strung si pe masina de rectificat,aplicat grund anticoroziv si primer,vopsit gri carbon perlat semitexturat + 2 straturi de lac.

fastbiker 11-05-13 15:37

15 Attachment(s)
Reconditionat jante mercedes,indreptat si rectificata buzele jantelor care erau atinse de borduri,indreptat la rece jantele pe interior,rectificate coroziunile de pe intreaga suprafata a jantelor,aplicat grund anticoroziv in 4 straturi,2 straturi de primer,vopsit argintiu perlat supralacuit.

fastbiker 11-05-13 15:43

22 Attachment(s)
Reconditionat jante OZ racing ultra usoare,jantele au fost extrem de strambe,doua din ele strambe din spite,cu fisuri atat pe fata cat si pe spatele jantei,au fost roluite la cald,indreptate din spite,re-indreptate la rece,sudate fisurile,rectificate buzele jantelor care erau atinse de borduri,aplicat primer,vopsit negru perlat + 2 straturi de lac.

ayrton 29-05-13 12:03

Quote:

Originally Posted by fastbiker (Post 5315373)
Pentru cele negre pretul este de 200lei pentru intregul set.

Iar la cele cu buza polishata trebuie vazut la fata locului,oricum iti fac un pret foarte bun.

Sal..cand iti pot aduce si eu jantele la vopsit?? Si cat dureaza??
Presupun ca pretul ramane cel de mai sus ...
Multumesc anticipat

ayrton 29-05-13 12:04

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ayrton (Post 5314925)
Sal...cat ma costa sa mai imi faci si mie o vopsire la jante???...au niste julituri pe ele ...au foste lovite la vulcanizare...nimic grav ,doar zgarieturi.

P.S. Astea sunt jantele...

fastbiker 29-05-13 17:12

Quote:

Originally Posted by ayrton (Post 5485320)
P.S. Astea sunt jantele...

Suna-ma vineri dupa ora 16.00,nu stiu sa-ti zic cate zile dureaza deoarece avem foarte multe lucrari luate...oricum cred ca pe joi le ai gata.

Deoarece suntem f.f. ocupati, timp de 2 saptamani nu mai primim lucrari cu exceptia celor care au facut deja o programare .

fastbiker 30-05-13 15:11

15 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by kosmin55 (Post 5430642)
Salut am si eu niste jante hamann pg2 modulare r19 cu 12 j spatele am una de pe spate de rectificat sii polisat toate un pret aproximativ te rog si cand le as putea aduce ms

Eram sceptic ca or sa arate bine cand mi-ai spus ce culoare le vrei,dar azi cand le-am vazut terminate si cum arata culoarea in lumina soarelui mi-am schimbat parerea.

Vopsea de la glasurit,2 straturi vopsea de fond,2 straturi de vopsea in nuanta finala,2 straturi de lac perlat + 2 straturi de lac clar.

ghimis_gms 27-06-13 11:12

cat ma costa sa vopsesc 4 jante gri sau alb flourescent

fastbiker 27-06-13 15:27

15 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ghimis_gms (Post 5512382)
cat ma costa sa vopsesc 4 jante gri sau alb flourescent

Daca sunati la 0766220909 veti primi toate informatiile necesare.

Indreptari si roluiri jante aliaj auto/moto.

fastbiker 27-06-13 15:38

26 Attachment(s)
Reconditionat jante Audi A8 20'

All times are GMT +2. The time now is 19:18.

- Copyright 2026 4Tuning