![]() |
Re: Need For Speed ...NEW
Aia e ;)...am vrut sa fac poze cu telu dar a intervenit ceva si nu am mai facut.
|
Quote:
|
Daca ai placa video buna si iti merge cu detalii la medium ti se vede bine atunci;)
|
eu in afara de procesor am d toate 512 ram sh ati radeon 9550 gamer edition. procesor de 1.2. Sh dacia are mai mare :-)
|
128 mb video , procesor 2600+,512 ram! cred ca o sa mearga(sper)
|
cate griji va mai faceti mai baieti... daca vine unu si zice:
Quote:
|
a aparut un filmulet cu Emanuelle Vaugier. eu l-am luat de pe site-ul EA, dar am vazut k e si pe NFS-Planet :arrow:
http://nfsplanet.com/nfsc_movies.php?lang=eng |
Pt cei cu 512 ram[intru si eu in aceeasi categorie] daca vedeti ca mere rau inchideti mai multe programe[explorer,etc] si daca nici atunci nu merge overclockati-o.Cu placa video daca face fite overclockati-o[dar nu prea mult ca e riscu` sa faca :omfg: ]
P.S.:Poti face sa ai memorie la placa video de 1024 ;) |
Si pt cei cu xbox nu ar trebuii sa isi faca probleme dak ii merge sau nu carbon nu?8)
|
Iti zic eu ca pe xbox nu vei experimenta aceeasi experienta ca pe pc...daca mai bagi si volanu` nu mai zic...eu sunt de parerea urmatoare:imi convine sa imi mearga mai rau jocu` dar sa imi ofere o experienta deosebita=>LFS is the perfect game.Sa nu mai zic de jucatu online sau pe hamachi ;).Dar te inteleg acum ca esti entuziasmat :lol:
|
Quote:
|
cu 7300 GT pe rezolutia 1024x768 mere MW cu toate detaliile la maxim , dar trebuie sa imi schimb cooleru pe procesor ca se incinge la 80 de grade , ii prea slab cooleru pentru PRESCOTTU de 3.0ghz. Dar ganditi-va ca urmeaza sa vina si Windows VISTA si pentru ala trebuie calculator nu vrajeala :D
|
Quote:
|
Nu ai inteles...am spus ca nu poti compara jucatul pe un controller cu jucatu cu volanu` sunt cu totul alte senzatii.Mi se pare ca poti pune si la xbox volan[la ps sigur poti deci s-ar putea si aici].Si ca sa se vada bine trebuie si sa ai una bucata televizor bun.Si chiar si cu un televizor bun nu o poti compara cu grafica de pe o configuratie de nota 11[crede-ma ca am vazut jocuri pe astfel de configuratii si se vede foarte bine,detaliat excelent].Consolele nu vor scoate niciodata performante mai bune ca un pc desi suntem avertizati ca pc-urile scad din ce in ce mai mult din po****ritate[ceea ce mi se pare un mare bullshit].Nu-i nevoie sa sari asa ca nu am zis ca xbox suckz!!!
Eu nu am inteles dc sa ne punem windows vista???Ca sa pape 1gb ram ca deschidem paint-ul???Thanks but no thanks!!!Scz de offtopic |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:06. |
- Copyright 2026 4Tuning