![]() |
Re: Masinile si userii nostrii
Quote:
|
1 Attachment(s)
masina lui chetoos la 4tuning day...
|
acuma mashina arata mult mia pericoloasa ;)
felicitari pt munca care ai facut-o |
Super tare masina Cheetos......Felicitari arata bestial...;)
|
5 Attachment(s)
4tuning day.Masina va fi complet cam peste vro 3 4 luni:(.Mai am multe de facut la ea.Acuma a fost facuta repede doar pt 4 tuning day.Dar stiti cum ii greaba strica treaba
|
mi se pare mie sau langa tine e un bmw rechin galben ... care e din sm
|
Cheetos cred ca nu speli masina vreo trei luni...dupa ce s-au frecat bucatile alea de masina ar fi pacat s-o speli :)
|
Quote:
de femei sa nu vb ca erau niste de ai de p*** mea:) |
cheetos :):):) felicitari pt masina!!! f fain, abia astept sa o vad live!
da.....:( nu mi-ai adus o bucatica de acolo? |
holdo din pacate nu.trebuia sa vi cu mine,de veneai vedeai si tu.Las data viitoare.In 15 mai sau pe acolo va fi iara la debrecin tuning show daca va fi gata masinuta,merem acolo si nen batam de numa:))
|
n-am reusit sa ajung nici la bucuresti si nici in ungaria dar sper pe viitor acum am inceput sa fac si eu una alta si n-am prea multi bani dar imi revin...s-apoi oi merge4 pe ici si colo
felicitari cheetos |
Quote:
|
8 Attachment(s)
Opelu meu micut :)
O am aproape de un an , nu-i o masina de curse :D dar ma duce o vreau :) Ce am facut de cand am cumparat masina: - Mp3 Player Pionerr DEH-P4800MP - Subwoofer JBL GTO 1204BP putere: 300 W RMS (1200W max) 4 ohmi - Amplificator JBL CS60.2 - Boxe in usi JBL GTO6527 putere: 60W RMS (180W max) 2 ohmi - geamuri afumurii - pleoape pe far din fata - Jante de 15" original de opel cu 7 spite - cauciucuri BF Goodrich Profiler 2 GO 195/60/15 in fata Planuri pe viitor :) - Xenon - de a vopsi capota in stil vezi ultima poza cu opelu :) - de a schimba luminile in bord - jante OZ 35 Anniversary pe 15" Si restu mai vedem ce o sa lase bugetu :) |
7 Attachment(s)
masina lui LEX la mine in fata blocului...:D
|
lexule bagai o fusta in spate k esapamentu arata de....urat
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:50. |
- Copyright 2026 4Tuning