![]() |
Re: AR-05-UWW
Quote:
cum arata tabla... clar renunta la uww si apuca-te de asta.. tot rosie e... tabla MULT mai buna... seriile ok...(cred)... asta e o baza de proiect mult mai buna.. parerea mea... bft |
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
seriile sunt ok la masina asta... |
:shock: asta da Bogdane, cat mai multi km cu "bijuteria"
e ff frumoasa pune poze dupa o baita, sigur o sa ramanem :shock: la ce bani a venit la tine? bafta;) |
nu se intreaba nu se spune :)) oricum foarte foarte ieftin
|
sti ce trebuie acum nu?....un polish...si o ceara sa nu stea apa pe ea:D, apoi cumparat cel mai ieftin ulei si bagat prin praguri, usi si eventual si pe podea pe sub masina, culmea si eu la ascutitoarea mea am ulei pe podea pe dedesubt, dar nu dat de mine si mi s-a parut interesant ca protejeaza:). in rest succes cu masina.
|
bravo bogdane felicitari pentru achizitie asta da ;) sa sti ca are dreptate colegu cu bagatu uleiului ar fi bine daca ai baga nici nai ideie cat ajuta sa nu mai intre rugina ;)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
nu doneaza nimeni acel ``eleron`` din cauciuc de pe portbagaj ? |
Bogdan....SPer ca pui si bara cum ai pe spate pe fata...e pacat sa o lasi cu aia pe fata;);)
|
Quote:
Masina asta arata bine, ti-a mai venit mintea la cap un pic, sper sa nu o tiganesti si pe asta ca si pe cealalta. |
ai grija la spalatorie cu ce o speli...nu ti-as recomanda spuma activa...vopseaua este rosie..imbatranita si s-ar putea sa ai neplacuta placere sa ai o dacie rosu mat:)
|
Quote:
@AnduRace-ce schimb sa facem ?:rolleyes2 |
8 Attachment(s)
Sa postez cateva poze de la Bogdan, ca el e ocupat:D Masina arata :shock: Super...
Bafta Bogdane cu noul UWW ! |
5 Attachment(s)
multumesc cosmin...
dragi colegi azi am mai facut cate ceva la uww....am schimbat bara spate suportul din stanga trebuie schimbat pt ca e stramb si nu sta drept bara......am pus busonul nichelat...si am uns putin masina la oalele spate si la suportii de cric....motorina amestecata cu ulei nou nu folosit:D (mersi bv58bar pt smecheria aia ;) ) m-a sunat si tata sa ma intrebe daca sunt la masina si ce mesteresc...si a zis ca imi aduce un cd player sa cante si muzica in ea :D doar putin am pulverizat pt ca s-a intunecat si nu am mai vazut nimic...maine la 8 dimineata ma apuc de garaj sa continui cateva poze... |
Simpatica masina, ai grija de ea sa nu ajunga ca cealalata.... era o idee sa cureti contra aripile alea de namol inainte sa le dai "tratament"
Iti lipseste o buza de fibra de sticla tipica TLX:-P |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:55. |
- Copyright 2026 4Tuning