![]() |
Re: Diverse Discutii
Cielo an 96, geamuri electrice, inchidere centralizata, Ac, Cd-player, culoare Alb. Pret 4000 neg
tel: 0723.353.913 |
Ce ziceti , o punem de o cursa in weekendul asta ???
|
Quote:
|
OK , ne auzim deseara la tel.
|
mi-o furat casetofonu lumeeeeeeee... care aude ceva de un sony xplod mp3... pls.... :(
|
Ce e cu linistea asta pe aici??Eram asa fericit ca am gasit sectiune speciala dedicata Buzaului...sper ca nu m-am entuziasmat degeaba...sau aveti voi ceva cu mine??:shock: :lol: :lol: :lol:
|
nu are nimeni nimik cu tine ... asa e aici
|
urat, urat....am fost saptamana asta pe acasa dar cam slabuta activitatea in timpul saptamanii cel putin...
|
Merge careva la meeting-ul Renault, pe 4 noiembrie, la Bucuresti? e in parcarea de la sala polivalenta daca nu ma insel.
|
S-ar putea sa vin eu, desi chiar atunci s-ar putea sa trebuiasca sa vin in Bz. Si mi-e cam rusine cu a mea k am capota zgariata urat d tot:(
|
salutare buzau... sunteti interesati de ceva frumos?? https://forum.4tuning.ro/80-bacau/25866-intalnire-4tuning-ro-reloaded-19-noiembrie-bacau/page-5.html uitativa peste topicul asta... daca sunteti interesati postati acolo sau pm.... bafta la toata lumea... conduceti prudent :)
|
Quote:
|
Quote:
|
da tre sa ai si cateva lopeti de chit:)
|
Facem rost, nu-i problema:D Mai luam un aparat de sudura, niste fibra, 2 galeti de lavabila si gata:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:11. |
- Copyright 2026 4Tuning