![]() |
Cred ca asta era si idea. :lol:
|
poze mai vedem? cu barile alea, cu masina per ansamblu...
|
.......CT-06-PKY.......nu prea pot sa-ti raspund la intrebari deoarece sist audio/video inca nu e .....pleoapele si stopurile nu stiu d unde le poti lua deoarece totul e facut custom.......pozele vor fi postate dupa ce termin exteriorul...masina arata ca un avion deoarece va fi strict SHOW CAR
|
Din cate am aflat, sistemul audio va fi unul de putere mica, axat pe SQ... :roll:
|
right...
si ticoul meu va fi roz bombon :D off-topic Claudiu te rog rasp pe YM! sau la telefon |
:twisted:
|
frate...da e un avion reushit...have a nice flight
|
George....poate ca Tico-ul tau ar da bine in roz-bombon. :lol:
|
da..
mai ales cu picatele mov :D |
felicitari .....e frumoasa dar s-ar putea si mai bine
|
frate,vino cu pozele alea k special pentru tine mi-am facut si cont aici pe 4tuning!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
Re:
Quote:
matizu merge pana la 170 si mai poate deoarece limitarea intra in functiune la 5900rpm. si ,,,, mai merge ..:| |
Re:
Quote:
iar cu mariz de 0.8 ajungi la 160 (stiu din experienta) si mai putea. am obs si la unguri sau polonezi ca mergea unu cu matiz cu 170. avea 195/45 R15 suspensi sport filtru de aer sport. turometru interior exterior :) |
Re:
Quote:
mtiz stok( Matiz E Klass) merge mai mult de 160km/h cu benzina Premium Fara Plumb 95. (conteaza si benzina) bravo pentru modificari. ziceai ceva de un motor nou.... mai e motoru de matiz daewoo de 1l dar nu de 99CP dar ala sigur intra :D |
Re:
bv pt masina.
cineva zicea ca, capota e un ansambllu dintre 2 modele. eu zis ca 3 ;) enzo , impretza , F50 dar cu aripile sunt facute prea in scurt :|, dar a iesit OK ;). cam cat te a costat? cu barele cu arata? n-am vazut poze finale :| |
| All times are GMT +2. The time now is 07:49. |
- Copyright 2026 4Tuning