Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sistemul Audio de pe Masina Mea (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea.html)
-   -   AYG (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea/166258-ayg.html)

pigoo 20-10-11 15:55

Re: AYG

mai ludo mai, ai vrut sa spui ca nu vezi decat surround rubber-ul si dustcap-ul , membrana oricum este sub..... ca altfel nu aveau cum sa se tina unul pe altul:lol: dar asta stie oricine... sper:rolleyes2:lol:

ludo_ludovic2003 21-10-11 10:25

Quote:

Originally Posted by pigoo (Post 4658191)
mai ludo mai, ai vrut sa spui ca nu vezi decat surround rubber-ul si dustcap-ul , membrana oricum este sub..... ca altfel nu aveau cum sa se tina unul pe altul:lol: dar asta stie oricine... sper:rolleyes2:lol:

ba esti nebun??? chiar credeai ca nu stiu ca exista membrana acolo ... ??? a fost o gluma...!!! nu stiu multe si probabil am multe de invatat de la multi dintre voi , dar la cate difuri am dus la bobinat si la catte am arse prin curte pe la mine...imi dau seama si eu cum vine un dif ....:)

Seal 21-10-11 10:31

si marea majoritate erau arse ptr ca ai fost tu incapatanat si nu asculti si de altii :rolleyes2:lol:

B-11-AYG 21-10-11 10:55

Si acum ne bagam piceoarele si trecem de acest hop, deoarece este thredul lui AYG si il poluam degeaba, si nu este frumos. pm-ul rezolva multe.
;)
bafta si la mult curent:lol:

ludo_ludovic2003 21-10-11 14:10

Quote:

Originally Posted by B-11-AYG (Post 4659862)
Si acum ne bagam piceoarele si trecem de acest hop, deoarece este thredul lui AYG si il poluam degeaba, si nu este frumos. pm-ul rezolva multe.
;)
bafta si la mult curent:lol:

ai dreptate ...dar tot de la lucrarea ta a plecat....

B-11-AYG 21-10-11 20:01

3 Attachment(s)
:arrow:

SKR* 21-10-11 23:13

Vezi ca mai am si eu 2 baterii de 155Ah (3500A SC) de vanzare, 600 lei bucata, sunt imprumutate la ludovic momentan, daca nu le cumpara el pana duminica.

B-11-AYG 23-10-11 06:32

7 Attachment(s)
CNCA @ Drift Grand Prix - Bucuresti 22-23 Octombrie 2011 - FINALA NATIONALA 2011

B-11-AYG 23-10-11 23:17

8 Attachment(s)
CNCA @ Drift Grand Prix
SPL Challenge
Super 12 Wall
LOCUL 1

Pentru prima data cand dau si eu, 150 :-P

Multumesc Rellaxx si Bigu ;)

dydy-andrey 24-10-11 06:35

felicitari pt rezultat.
se pare ca s-au vazut ultimele mici modificari intre tg mures si buc.

Seal 24-10-11 07:09

TU personal mai ai pana dai 150. Trebuie sa scapi de tremuratul mainilor si de emotiile care le ai cand dai brr. Masina ta a dat atat cu ajutorul unui expert ;)
Era si de asteptat un scor foarte bun avand in vedere ce ai tu acolo. Daca o sa schimbi si bateriile cu unele mai potente o sa fie si mai bine!

PS: ai vazut ca se poate da scor bun si fara 2 click-uri in plus>?

ludo_ludovic2003 24-10-11 09:40

felicitari....

ReLLaXX 24-10-11 11:41

Quote:

Originally Posted by Seal (Post 4665169)
TU personal mai ai pana dai 150. Trebuie sa scapi de tremuratul mainilor si de emotiile care le ai cand dai brr.

A fost prima "tura" a masinii in configuratia asta, nu stia nici pana unde sa mearga cu volumul. Data viitoare o sa dea el si mai mult, poti sa fii linistit si sa ai incredere in asta. :)

Avand in vedere cat a muncit si cat a tras ca sa vada masina aia acolo, asa, eu zic ca-i putin incorect sa incerci sa-i rapesti meritul acelui 150, total. Poate partial. Poate. Desi... tot nu vad ce-ti iese tie din replica aia.

Spre deosebire de altii isi munceste banii cu spatele si a trecut cred ca mai bine de un an ca masina sa ajunga acolo unde e acum. Poate ca celor mai cu dare de mana nu li se pare mare lucru, dar pentru el este. Eu pot sa respect chestia asta, fara sa le iau pe restul in calcul.

PS: Cand nu mai ai emotii la masuratoare poti sa stai acasa. Din pasiune sigur nu mai esti acolo.

MH-79-TUN 24-10-11 11:59

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 4665867)
A fost prima "tura" a masinii in configuratia asta, nu stia nici pana unde sa mearga cu volumul. Data viitoare o sa dea el si mai mult, poti sa fii linistit si sa ai incredere in asta. :)

Avand in vedere cat a muncit si cat a tras ca sa vada masina aia acolo, asa, eu zic ca-i putin incorect sa incerci sa-i rapesti meritul acelui 150, total. Poate partial. Poate. Desi... tot nu vad ce-ti iese tie din replica aia.

Spre deosebire de altii isi munceste banii cu spatele si a trecut cred ca mai bine de un an ca masina sa ajunga acolo unde e acum. Poate ca celor mai cu dare de mana nu li se pare mare lucru, dar pentru el este. Eu pot sa respect chestia asta, fara sa le iau pe restul in calcul.

PS: Cand nu mai ai emotii la masuratoare poti sa stai acasa. Din pasiune sigur nu mai esti acolo.

Foarte bine spus..felicitari!!!
Felicitari tuturor care au pasiunea asta si nu numai....ca sa ai si sa dezvolti o pasiune trebuie sa ai suflet,un suflet care tremura atunci cand face ceea ce ii place si mai ales cand ai facut sacrificii pentru asta FELICITARI inca o data pentru inca un an de rezultate!

Seal 24-10-11 12:07

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 4665867)

1)Spre deosebire de altii isi munceste banii cu spatele

2)Poate ca celor mai cu dare de mana nu li se pare mare lucru

3)PS: Cand nu mai ai emotii la masuratoare poti sa stai acasa. Din pasiune sigur nu mai esti acolo.

1) Daca te referi la mine la chestia asta , chiar nu stii cum fac eu bani si iti garantez ca nu sunt finantat de mami si tati ;)

2)Si la chestia asta daca te referi tot la mine , daca eram cu dare de mana nu cautam cel mai bun pret si nu stateam sa calculez si 10-15 ron per produs.

3)Daca chestiile astea nu le facem din pasiune dar din ce? Din mandrie? Eu sigur nu vand nimic si nici nu am vreo tendinta de a face asa ceva!

All times are GMT +2. The time now is 10:29.

- Copyright 2026 4Tuning