Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Maşina mea: Opel Calibra C20XE - Red Bitch (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/162270-masina-mea-opel-calibra-c20xe-red-bitch.html)

electric_style 15-05-10 18:35

Re: Maşina mea: Opel Calibra - Red Bitch

Quote:

Originally Posted by DaBotta (Post 3361692)
Ce frumoasa ii masina asta. Pfoai chiar arata beton. Electric daca asa iti iese masina ii bomboana :).

P.S. Mai vrei toba ?

astepta sa vezi rezultatul...!!! ps:uitate pe profilul meu si vezi cum am revopsit oltcitu in totalitate cu spray-ul si mi-a iesit de nota 10,dar pe cali o voi vopsi la compresor, mai ramane sa gasesc un cuptor pe aici prin oras...ca sa iasa totul ca la carte !!! masina o pegatesc si o revopsesc eu impreuna cu fratemeo!!!:D

ps: toba nu o mai iau ca am o promisiune de la prieten pentru una de inox cu silencer !!!

ss_seby 17-05-10 20:35

Daca gasesti un cuptor prin craiova sa dai si tu un anunt...caut si eu asa ceva, si nu prea stiu de niciunul. Si apropo..iti vazui masina azi..impecabila..bomba de masina...statui lipit de geamu de la taxi pana nu te mai vazui deloc..la piata mare :D

electric_style 17-05-10 20:44

Quote:

Originally Posted by ss_seby (Post 3368077)
Daca gasesti un cuptor prin craiova sa dai si tu un anunt...caut si eu asa ceva, si nu prea stiu de niciunul. Si apropo..iti vazui masina azi..impecabila..bomba de masina...statui lipit de geamu de la taxi pana nu te mai vazui deloc..la piata mare :D

pai stau prin zona "piata mare"...si ms frumos pentru aprecieri !!! cuptor am gasit la euroserv pe centura craiovei...acum ramane sa vad cand e liber cuptorul s-o pot vopsii si eu !!! te anunt prin PM cand rezolv si la ce pret !!!

DaBotta 17-05-10 20:50

Am vazut astazi in Sinaia calibra aia ce ai pus-o tu in poze. Vai ce bine poate sa arate

electric_style 18-05-10 12:07

Quote:

Originally Posted by DaBotta (Post 3368144)
Am vazut astazi in Sinaia calibra aia ce ai pus-o tu in poze. Vai ce bine poate sa arate

arata demential calibra aia...imi stapaneste desktopul de 1 luna de zile !!! :D

http://opel.anunturi-auto.4tuning.ro...6-9444702.html

electric_style 19-05-10 20:26

5 Attachment(s)
cateva poze...nimic nou!!! doar ca astept cu nerabdare noua vopsea :D! pana duminica sper sa-i pun folia...8)

ss_seby 19-05-10 20:31

Frumos frumos. Merita condus continuu. Cand o bagi la vopsit?

electric_style 19-05-10 20:39

Quote:

Originally Posted by ss_seby (Post 3373773)
Frumos frumos. Merita condus continuu. Cand o bagi la vopsit?

astept sa ma sune cei de la service...sa ma anunte cand o pot baga la vopsit !!!

ss_seby 19-05-10 21:11

Super bine atunci iti urez multa bafta si cat mai multe zile de condus fara probleme :)

electric_style 20-05-10 00:07

Quote:

Originally Posted by ss_seby (Post 3373906)
Super bine atunci iti urez multa bafta si cat mai multe zile de condus fara probleme :)

aceleasi urari si pentru tine !!!

electric_style 26-05-10 00:29

2 Attachment(s)
din pacate saptamana asta n-am reusit sa pun folia...ci doar sa schimb un far si capota:evil:...din cauza unui mosh penal care nu se uita niciodata in spate !!! rezultatul fiind :

ps: capota trebuie sa-mi vina poimaine...are deja bad boy facut , dar mai necesita cateva retusuri si finisaje, farul l-am schimbat deja , iar spoilerul s-a curatat foarte usor de acele stersaturi !!!

banzay 26-05-10 09:11

Iti vine sa ii faci sa inghita cheile masinii! Dupa cate munca bagi, vine unu deasta si ti-o F...te! Bine macar ca s-a rezolvat...

GJ 64 GAB 26-05-10 13:21

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3390502)
Iti vine sa ii faci sa inghita cheile masinii! Dupa cate munca bagi, vine unu deasta si ti-o F...te! Bine macar ca s-a rezolvat...

Se poate īntāmpla oricui... Tot răul spre bine... :)

electric_style 26-05-10 17:53

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3390502)

moshu s-a pierdut cu firea si incepuse sa tremure, abea mai vorbea...numai zic ca eu faceam ca trenu' si ala mai sa cada jos din picioare !!! dar n-are nimic...a fost doar o mica avarie !!!
Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 3391095)
Se poate īntāmpla oricui... Tot răul spre bine... :)

mda..ai dreptate se poate intampla oricui chiar si fara sa te astepti !!! maine imi vine capota si ma apuc s-o finisez!!! ps : urmeaza un un badboy look foarte agresiv !

willy_d 26-05-10 22:33

imi pare foarte rau pt. ce-ai patit ,foarte nasol,tot timpu tre' sa fie un prost,iti pui angel eyes ? sau raman originalele?

All times are GMT +2. The time now is 00:45.

- Copyright 2026 4Tuning