![]() |
Re: Maşina mea: Opel Calibra - Red Bitch
Quote:
ps: toba nu o mai iau ca am o promisiune de la prieten pentru una de inox cu silencer !!! |
Daca gasesti un cuptor prin craiova sa dai si tu un anunt...caut si eu asa ceva, si nu prea stiu de niciunul. Si apropo..iti vazui masina azi..impecabila..bomba de masina...statui lipit de geamu de la taxi pana nu te mai vazui deloc..la piata mare :D
|
Quote:
|
Am vazut astazi in Sinaia calibra aia ce ai pus-o tu in poze. Vai ce bine poate sa arate
|
Quote:
http://opel.anunturi-auto.4tuning.ro...6-9444702.html |
5 Attachment(s)
cateva poze...nimic nou!!! doar ca astept cu nerabdare noua vopsea :D! pana duminica sper sa-i pun folia...8)
|
Frumos frumos. Merita condus continuu. Cand o bagi la vopsit?
|
Quote:
|
Super bine atunci iti urez multa bafta si cat mai multe zile de condus fara probleme :)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
din pacate saptamana asta n-am reusit sa pun folia...ci doar sa schimb un far si capota:evil:...din cauza unui mosh penal care nu se uita niciodata in spate !!! rezultatul fiind :
ps: capota trebuie sa-mi vina poimaine...are deja bad boy facut , dar mai necesita cateva retusuri si finisaje, farul l-am schimbat deja , iar spoilerul s-a curatat foarte usor de acele stersaturi !!! |
Iti vine sa ii faci sa inghita cheile masinii! Dupa cate munca bagi, vine unu deasta si ti-o F...te! Bine macar ca s-a rezolvat...
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
imi pare foarte rau pt. ce-ai patit ,foarte nasol,tot timpu tre' sa fie un prost,iti pui angel eyes ? sau raman originalele?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:45. |
- Copyright 2026 4Tuning